DANIJELA DIMITROVSKA SLOMLJENA NAKON RAZVODA, OGLASILA SE: Amidžićeva bivša izbacila TEŠKU STVAR U JAVNOST!
Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska, Foto: Damir Dervišagić

iskrena

DANIJELA DIMITROVSKA SLOMLJENA NAKON RAZVODA, OGLASILA SE: Amidžićeva bivša izbacila TEŠKU STVAR U JAVNOST!

Razvod Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića usledio je nakon deset godina braka

Objavljeno: 14:01h

Poznati voditelj i top model odavali su utisak jednog od najskladnijih parova na javnoj sceni, a svoju desetogodišnju bajku iz koje su dobili sina Matiju, živeli su bez trzavica i skandala.

Razvod Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića niko nije ni slutio, a odluka da svako nastavi svojim putem zatekla je mnoge.

Ognjen Amidžić
foto: © ATA Images

O razlozima svoje odluke bivši supružnici nisu želeli da govore za medije, zato se njihovi "Instagram" profili analiziraju do detalja, a sve kako bi isplivao detalj koji bi znatiželjnoj javnosti odao makar nešto. Zato je objava Danijele Dimitrovske izazvala puno pažnje.

Da nakon bračnog brodoloma prolazi kroz veoma težak period, manekenka je stavila do znanja svima putem ove društvene mreže objavivši fotografiju svoje drage prijateljice koja nažalost više nije među nama.

1 / 3 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

-Nedostaješ... da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu - posvetila je manekenka dirljivu poruku bliskoj osobi, a njena objava rastužila je mnoge.

Imajući u vidu da su bivši supružnici ostali u korektnim odnosima za dobrobit svog jedinca, nije isključeno da će se mnogima omiljeni voditelj naći svojoj bivšoj kao podrška.

Danijela Dimitrovska
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.