EKSKLUZIVNE FOTKE TRANSRODNE PEVAČICE PRED NASTUP NA PRAJDU: Elektra istetovirala 3 PRSTA i obukla SRPSKU ZASTAVU
Foto: Espreso

SPREMNA

EKSKLUZIVNE FOTKE TRANSRODNE PEVAČICE PRED NASTUP NA PRAJDU: Elektra istetovirala 3 PRSTA i obukla SRPSKU ZASTAVU

Oglasila se za naš portal i poslala pozdrav čitaocima Espresa!

Objavljeno: 22:55h

Transrodna pevačica Elektra Elit će večeras nastupiti na koncertnom delu Prajda, a Espreso je došao do ekskluzivnih fotografija poznate pevačice tik pred nastup.

Ona je obukla haljinu u bojama srpske zastave, a pre toga se pohvalila da je istetovirala tri prsta na leđima.

"Ja sam patriota i obožavam Srbiju. Istetovirala sam na leđima 3 prsta jer se ponosim odakle sam. Haljina je u bojama naše zastave jer mi je mnogo bitno da ispoštujem narod koji je došao večeras da me podrži, kao i da se zahvalim našoj zemlji na svemu", rekla je Elektra za Espreso

1 / 8 Foto: Espreso

Podsetimo, ona je danas ekskluzivno za Espreso otkrila šta je sve spremila za nastup na Prajdu. Elektra je otkrila da dolazi sa najvećim obezbeđenjem do sad, čak 40 muškaraca će čuvati transrodnu pevačicu.

"Dolazim sa mojim, privatnim obezbeđenjem, ali i sa državnim. Čuvaće me oko 40 momaka, ali ja se ničega ne plašim. Ja sam pevačica koju narod voli, a i ja volim narod i zemlju Srbiju. Svi znaju da sam ja veliki patriota, da poštujem i volim svoju zemlju, kao i da građani ove zemlje vole mene. Nema čega da se bojim, to su moji ljudi", počela je Elektra za naš portal, a onda i otkrila koliko će koštati njen nastup:

Elektra Elit, Mina Vrbaški
foto: Espreso

"Ja zatvaram koncertni deo Prajda, a za nastup ću promeniti čak tri kreacije, a jedna od te tri će izazvati pravi haos u javnosti. Preko 20.000 evra će koštati moj nastup, ali ja ništa ne žalim, želim da Srbija vidi šta je svetski nastup, kao i da podržim LGBT ljude maksimalno. Često se pitaju ko stoji iza Elektre, ali ja moram reći da je to za sad tajna."

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/ Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.