OD SLATKE BUCKE DO BOMBETINE! Anica je bila na VRHUNCU kada je otišla za Ameriku: Sada nema šanse da je PREPOZNATE
Foto: Printscreen

OPA BATO!

OD SLATKE BUCKE DO BOMBETINE! Anica je bila na VRHUNCU kada je otišla za Ameriku: Sada nema šanse da je PREPOZNATE

Bila je jedna od najvećih zvezda 90-ih godina, a proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje"

Objavljeno:

Na vrhuncu karijele odlučila je da se preseli u Ameriku i tada je uspela da ugoji, pa je u jednom momentu imala i 115 kilograma.

"U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim", rekla je Anica, a prenosi Stil.

Anica Milenković je bila jedna od najvećih zvezda 90-ih godina, a proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje"

Kada joj se sin Filip oporavio, pevačica je rešila da se posvetila sebi. Za šest meseci je uspela da promeni život i vrati liniju do savršenstva.

1 / 7 Foto: Printsreen/instagram/anicamilenkovic

"Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Ademi. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom. Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma i idem ka tom cilju", objasnila je Milenkovićeva.

Odustajanje nije bilo opcija

"Nisam mogla bez hleba i slatkog, ali posle prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana videla koliko sam se osećala dobro i primetila da više nisam naduta i nemam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lepog izgleda i znam da više neću dozvoliti da se to promeni", rekla je Anica.

Jelovnik koji praktikuje pevačica je jednostavan. Za doručak jede omlet ili dvopek sa marmeladom a ponekad i ovsene pahuljice. Dok za ručak jede meso i salate, a obrok za večeru je supa.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.