DUŠKO TOŠIĆ ČEKA SINA! NE BI SE BUNIO NI DA JE DEVOJČICA: Izjava koja je tada ZAPANJILA NACIJU! (FOTO)
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

lepi dani

DUŠKO TOŠIĆ ČEKA SINA! NE BI SE BUNIO NI DA JE DEVOJČICA: Izjava koja je tada ZAPANJILA NACIJU! (FOTO)

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića imao je uspone i padove

Objavljeno:

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića kao i razvod koji je već neko vreme glavna tema u medijima ne prestaju da intrigiraju javnost, a svi se pitaju dokle je stigao proces koji je u toku što nam je nedavno Duškov advokat i najavio.

Ipak, velika ljubav kakvu su, uskoro bivši supružnici imali, svima je ostala urezana u sećanju, a da su Jeleni i Dušku cvetale ruže te da su zajedno pravili velike planove za budućnost svedoči jedan Tošićev intervju koji je nakon Nikinog rođenja dao za "Svet plus".

1 / 19 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić - izrazio je tada Duško svoje želje, a otkrio je i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

- Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću - izjavio je ranije Duško.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Daktilo

Bivšem fudbalskom reprezentativcu ostvarila se jedna od dve želje te je rešio stambeno pitanje i ostvario san o porodičnoj kući u kojoj će po svoj prilici nastaviti da žive Atina i Nika sa mamom, doduše bez njega, dok drugi san o nasledniku koji će ga naslediti na fudbalskom terenu, nažalost još uvek nije dosanjao.

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso/Svet plus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.