SIN NAŠEG KOŠARKAŠA JE POČINO UBISTVO, A SADA JE U ZADRUZI! Uvek je nosio PIŠTOLJ, a sada je otkriveno ZAŠTO
Foto: Starsport©

POTRESNO

SIN NAŠEG KOŠARKAŠA JE POČINO UBISTVO, A SADA JE U ZADRUZI! Uvek je nosio PIŠTOLJ, a sada je otkriveno ZAŠTO

Progovorio je o ubistvu koje je počinio njegov sin i zašto je kod sebe stalno nosio pištolj.

Objavljeno:

Zoran Moka Slavnić, bivši košarkaš, čiji je sin Zvezdan postao učesnik rijalit šou Zadruga 6, ispričao je sve o tragičnom događaju koji je za dve porodice promenio živote.

Progovorio je o ubistvu koje je počeinio njegov sin i zašto je kod sebe stalno nosio pištolj.

- Znao sam da je Zvezdan u takvom društvu i da nose pištolje, i rekao sam mu: "Sine, nemoj da nosiš pištolj, jer onda nemaš šanse da nekog ubiješ." On se nasmejao i odgovorio: "Da ne nosim pištolj, pa da me ubiju kao zeca." Bio sam šokiran. Zvezdan nije ubica i ne ide gradom da radi takve stvari. To što se desilo je tragičan splet okolnosti i on je pošteno odležao. Nekoliko godina pre nesreće bio sam na moru u nekom društvu i rekao kako će on da završi, ili će biti ubijen, ili će on nekoga ubiti, jer to je kao u ratu - rekao je Moka za "Kurir".

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Podsetimo, ranije je Zvezdan punio strane crne hronike. U martu 1998, kada je imao 22 godine pucao je u Olivera Jovanovića, koji je od zadobijenih povreda umro 12 dana kasnije. Slavnić je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja u Novom Beogradu, u kome se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna koju je odležao u KPZ Valjevo amnestijom smanjena na osam godina. Slavnić je hapšen i 2002. godine, kada je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana jer mu nije ostavio slobodan sto.

1 / 5 Foto: Printscreen

Godine 2017. ponovo je uhapšen i to zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom "Pink panter". On i još trojica muškaraca iz Srbije, "pali" su posle pljačke juvelirnice u Austriji iz koje su odneli nakit i satove vredne više od 1,3 miliona evra.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.