UDVARAČ GOCE ŠAULIĆ DOČEKAO SVOJIH 5 MINUTA: Ljubav PRONAŠLA PUT, godinama je VAPIO za njom! (FOTO)
Gordana Šaulić, Foto: © ATA Images

opa

UDVARAČ GOCE ŠAULIĆ DOČEKAO SVOJIH 5 MINUTA: Ljubav PRONAŠLA PUT, godinama je VAPIO za njom! (FOTO)

Udvarač Goce Šaulić ne odustaje tako lako

Objavljeno: 19:36h

Udovica Šabana Šaulića nakon iznenadne smrti supruga živi potpuno povučenim životom trudeći se da što više vremena posveti porodici, deci i unucima, međutim, udvarač Goce Šaulić koji ne krije svoju ljubav sada je izazvao veliko interesovanje, te je emotivni život ove dame ponovo u fokusu javnosti.

Iako njeno srce pripada voljenom Šabanu, brojni muškarci iskazuju interesovanje za Gocu i voleli bi da se nađu u njenom društvu te joj upute po koji kompliment i lepu reč.

Gordana Šaulić
foto: Printscreen

Kako prenose domaći mediji, Gordana je navodno predmet interesovanja jednog inspektora koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

- I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja - kaže dobro upućen izvor za "Scandal!" i dodaje:

- Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi - priča o inspektorovim željama izvor.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Da li će emotivni život Goce Šaulić dobiti potpuno neočekivani epilog i da li ova romansa zaista ima potencijal, pokazaće vreme koje je pred nama.

Bonus video:

01:15

NAKON BISTE, ŠABAN ŠAULIĆ DOBIJA I ULICU?! Harmonikaši otkrili šta misle o spomeniku KOJEG JE HASAN DUDIĆ OCRNIO (VIDEO)

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.