ONA JE ŽENA ŽELJKA VASIĆA I NIKAD SE NIJE POJAVILA JAVNO: Postoji RAZLOG, otkrivena TAJNA!
Foto: Vladimir Sporčić

opa

ONA JE ŽENA ŽELJKA VASIĆA I NIKAD SE NIJE POJAVILA JAVNO: Postoji RAZLOG, otkrivena TAJNA!

Mnogi mu zameraju i to što privatan život drži daleko od očiju javnosti, a naročito suprugu sa kojom se retko pojavljuje

Objavljeno:

Željko Vasić može da se pohvali velikim hitovima i dugom karijerom, a kako je priznao, muzički put mu nije bio lak i da je teško uspeo, jer poseduje manu za koju tvrdi da predstavlja problem za pripadnike njegove branše.

Vasić je istakao da ne voli laktanje i da uvek ide svojim putem, što ga je koštalo u životu.

- Ne volim laktanje. Ako bih mogao da izdvojim nešto kao manu koju ne sme da ima neko ko se bavi ovim poslom to je je ovo što imam ja. Ja kada vidim da je gužva u šesnaestercu ja se sklanjam, uopšte ne želim da se petljam i da razgovaram. Nema veze to što je tu nešto što je meni bitno, ja idem svojim putem i koštalo me je to u životu, ne samo u poslu - rekao je pevač, pa dodao:

- Mene ne može da poljulja ništa. Kada se izgradiš to jeste teži put, ali ja sam shvatio da ne želim da mnogo zavisim od nekih spoljnih faktora. U muzičkoj industriji postoje određena pravila, ali ja sam bio buntovnik i spreman da snosim posledice što ću uraditi po svom i ne kajem se - rekao je Željko nedavno za medije.

1 / 5 Foto: Uroš Mitić

Mnogi mu zameraju i to što privatan život drži daleko od očiju javnosti, a naročito suprugu sa kojom se retko pojavljuje.

- Nju ovo ne zanima, ona je svoj svet. Nema neke fascinacije u mojoj kući, tim mojim poslom, ni supruga ni deca. Za neku muziku su saznali pored mene. Nju smara da ide sa mnom - rekao je pevač tada.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.