BARBARA BOBAK ZAVRŠILA NA REMONTU: Plastičar je POVEĆAO, pokazala kako je izgledala NEKADA!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

promena

BARBARA BOBAK ZAVRŠILA NA REMONTU: Plastičar je POVEĆAO, pokazala kako je izgledala NEKADA!

- Šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam - kakva si riba! E to vam želim - zaključila je ona

Objavljeno:

Pevačica i bivša devojka Darka Lazića, Barbara Bobak, povećala je usne, zbog čega je od pojedinih dobila negativne kritike.

Ona se rezultatima estetske korekcije pohvalila na društvenim mrežama, međutim od pojedinih je dobila negativne komentare i opasku da izgleda "plastično".

- Mislim da je krajnje vreme da ovo neko kaže - 21. vek je, nemate opravdanje više da budete ružne - počela je Bobakova na snimku koji je okačila na Instagramu i dodala:

1 / 8 Foto: Printscreen

- Šalu na stranu. Sve što nekome na njegovom licu, telu i ostalo, ne prija, ako ima mogućnost da to popravi, naravno da apsolutno treba da to uradi. Kad izgledate lepo sebi i kad ste zadovoljni sobom, onda se osećate bolje. Onda ne ostavljate ružne komentare, onda ne gledate u druge žene i u fazonu ste - ma ona je sva plastična, zato je lepa. Pa budi i ti plastična, pa budi i ti lepa! Šta da vam kažem drugo?! - zapitala se pevačica.

- Šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam - kakva si riba! E to vam želim - zaključila je ona.

Za kraj, Barbara je postavila i dve fotografije sebe, onu bez filera u usnama i jednu novu sa hijaluronom.

- "Lepša si bila bez hijalurona u usnama". Kako da ne! Na slici gore je prisutan ful mejkap - poručila je ona.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.