Edita je nekada bila sa OVIM tipom! On je najbolji drug Veljka Ražnatovića, poznat je i vama, ali naročito POLICIJI!
Foto: Instagram

Opaaaa

Edita je nekada bila sa OVIM tipom! On je najbolji drug Veljka Ražnatovića, poznat je i vama, ali naročito POLICIJI!

Pevačica popularnog sastava Ministarke pre nekoliko dana pokazala je javnosti svog dečka, ali to nije prvi put da se pisalo o njenoj ljubavi
Objavljeno:

Reč je o Nikoli Vaviću sa kojim je Edita bila u ljubavnoj vezi u momentu kada je on bio uhapšen. Nikola Vavić je jedan od najboljih prijatelja Veljka Ražnatovića i čest je gost u njihovoj kući, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije sa proslava iz Cecine kuće, kao i iz provoda po klubovima.

A photo posted by @nikola.vavic on

Nikola je i mlađi brat Aleksandra Vavića jednog od vođa "Alkatraza".

Pre dve godine, Nikola je došao na Editin nastup na splav i teško je ranio u leđa Roberta Radojičića, radnika obezbeđenja.

Nikola Vavić u svom policijskom dosijeu ima pet krivičnih prijava, i to za izazivanje opšte opasnosti, dve za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i razbojništvo.

A photo posted by @nikola.vavic on

Od toga su tri rezultirale optužnicom i on je presudom Višeg suda zbog droge i držanja oružja osuđen na tri i po godine zatvora. Kaznu je odležao u KPZ "Valjevo", a na slobodi se našao u decembru 2012. nakon usvajanja Zakona o opštoj amnestiji.

Edita Aradinović izjavila je tada za "Alo" da ne zna što se desilo na splavu, a na pitanje da li je u vezi sa Nikolom Vavićem, samo je kratko rekla: "To je bilo ranije", a zatim prekinula vezu.

foto: Promo

Ipak, kako je vreme prolazilo, saznalo se da je ona zbog Nikole bila u teškoj depresiji. Smršala je 10 kilograma, a tešila je sve vreme Severina.

- Njoj je baš teško što je on u zatvoru i što je pucao na tog mladića, koji ga je navodno napao i tukao. Dva puta je bila kod njega u zatvoru i jedva uspeva da nastavi s normalnim životom, posebno zato što su ona i Nikola dugo zajedno i što su veoma vezani - ispričao je tada izvor blizak Editi.

Bonus video

CECA SLUŠA SVE ŠTO VELJKO KAŽE: Evo kako mladi Ražnatović maltretira pevačicu u kolima

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.