OVO JE CECINA MAJKA! PEVAČICA JE SKRIVALA OD OČIJU JAVNOSTI: Liče kao JAJE JAJETU, evo kako izgleda! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

prelepa

OVO JE CECINA MAJKA! PEVAČICA JE SKRIVALA OD OČIJU JAVNOSTI: Liče kao JAJE JAJETU, evo kako izgleda! (FOTO)

Majka Cece Ražnatović veoma je lepa žena

Objavljeno: 21:31h

Folk diva Ceca Ražnatović često ističe koliko je ponosna na činjenicu da su je roditelji tokom karijere uvek podržavali i davali joj vetar u leđa.

Iako se ne eksponiraju javno, te po sopstvenoj želji žive povučenim životom van fokusa javnosti, Slobodan i Mira uvek su interesantna tema.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Majka Cece Ražnatović bila je seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca.

Ponosni roditelji balkanske dive iako žive daleko od prestonice, nisu propustili nijedan bitan događaj u porodici i rado su viđeni gosti u Cecinoj vili na Dedinju.

Pozato je da pevačica neretko svoje privatne trenutke deli na društvenim mrežama, te ispliva i po koja fotografija gospođe Mire koja svojom lepotom pleni te su se mnogi zapitali kako to da godine ne ostavljaju traga na licu ove gospođe, piše "Svet".

Ceca Ražnatović
foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Pored velike sličnosti između majke i ćerke, pojedini su i stava da je folk diva od nje nasledila lepotu.

Kako prenosi "Svet", primetno je da pevačicina majka već godinama izgleda isto te se u komentarima na "Instagramu" nametnulo pitanje da li joj je Ceca platila podmlađivanje kada i u osmoj deceniji izgleda tako lepo i negovano.

Ceca Ražnatović, Mira Veličković, Slobodan Veličković
foto: Damir Dervišagić

Iako pevečicini roditelji nikada nisu želeli da govore za medije, Ceca je o njima uvek rado priča i ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku.

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – prisetila se jednom prilikom pevačica.

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.