NEĆE SE VIŠE NIKADA VRATITI... Britni Spirt otišla na PUT BEZ POVRATKA!
Britni Spirs, Foto: Instagram

ŠOK

NEĆE SE VIŠE NIKADA VRATITI... Britni Spirt otišla na PUT BEZ POVRATKA!

Pevačica je u podužem video snimku koji je objavila na Instagramu pričala o poslednjih 13 godina rada pod očevim starateljstvom

Objavljeno:

Iako je objavila duet s Eltonom Džonom i vratila se na naslovnice magazina, pop princeza Britni Spirs izjavila je da verovatno više nikada neće nastupati. Naime, Britni je u podužem video snimku koji je objavila na Instagramu pričala o poslednjih 13 godina rada pod očevim starateljstvom i otkrila da joj je nedostajala kreativna kontrola nad svojim muzičkim spotovima tokom tog razdoblja.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Takođe je istakla vizuale za pesmu "Work Bitch" kao jedine iz tog vremena koji su joj se dopali.

Kao što i inače to s njenim objavama biva, i ova se uglavnom odnosila na njenog oca, Džejmija Spirsa, koji je imao starateljstvo i potpunu kontrolu nad pop pevačicom od 2008. do 2021. godine.

- Prilično sam istraumirana za ceo život i da, ljuta sam kô ku*** i ne, verovatno neću ponovo nastupiti samo zato što sam tvrdoglava - rekla je, prenosi Rolling Stone, pre nego što je završila s jednostavnim “poljubi me u je**** dupe”.

Iako je pevačica u prošlosti govorila o mogućnosti odustajanja od nastupa uživo, ovo je prvi put da je spomenula tu temu otkako se završilo ozloglašeno starateljstvo.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/britneyspears

Njen advokat Metju Rosengart pohvalio ju je zbog njenog trijumfalnog pojavljivanja nakon godina pravnih poteškoća.

- Nakon naših teških sudskih bitaka i uspeha u uklanjanju njenog oca s mesta staratelja, a potom i ukidanja starateljstva prošle godine, bio sam preplavljen pitanjima o tome šta će Britni sledeće učiniti - rekao je Rolling Stone-u.

- Po prvi put za 13 godina, zavisila je samo od jedne osobe: od sebe, od Britni. Ona je briljantna umetnica i ikona - zaključio je.

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.