KONAČNO ISPLIVAO IDENTITET! ZBOG OVOG MUŠKARACA JE ROMANA PANIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU: Ovako izgleda pevačicin dečko!
Foto: Stefan Stojanović

auuuu

KONAČNO ISPLIVAO IDENTITET! ZBOG OVOG MUŠKARACA JE ROMANA PANIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU: Ovako izgleda pevačicin dečko!

Nikada nije želela da iznosi detalje iz emotivnog života

Objavljeno:

Dečko Romane Panić već duže je prava enigma. Otkako je pre dve godine uhapšena u Australiji, pevačicin privatni život ne prestaje da zanima javnost. Mediji su tada pisali da su ona i njen partner Filip Mrkanjić, agent za nekretnine, privedeni zbog pronevere novca.

Od tada je dečko Romane Panić tema o kojoj se i te kako piše. Iako je čitava priča na kraju imala srećan kraj, pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života.

‒ Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života ‒ rekao je izvor blizak Romani i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

Ipak, Romana je rešila da ne krije svoju sreću pa je na Instagramu objavila rođendansku fotografiju sa verenikom.

„I tako stalno ja pričam, on se hvata za glavu! Srećan rođendan, ljubavi“, duhovito je napisala Romana i konačano pokazala Filipa.

1 / 8 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

03:37

NISAM PLJAČKALA BANKOMATE! Romana OTVORILA DUŠU - Priznala PRAVI RAZLOG boravka u zatvoru! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.