OVO JE BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA! DVE DECENIJE SU SE VOLELI: Vatrena PLAVUŠA koja GRMI kako izgleda! (FOTO)
Jovan Memedović, Foto: Printskrin/RTS

lepotica

OVO JE BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA! DVE DECENIJE SU SE VOLELI: Vatrena PLAVUŠA koja GRMI kako izgleda! (FOTO)

Jovan je Mirjanu upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru.

Objavljeno:

Poznati voditelj Jovan Memedović razveo se 2014. godine, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša supruga Mirjana Memedović.

Supružnici su se razišli bez teških reči i uz dogovor da ulože obostrane napore kako bi proces razvoda bio što bezbolniji po njihovu decu Mašu i Uroša.

1 / 5 Foto: Dado Đilas

"Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu", rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije.

Jovan je Mirjanu upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece.

Mirjana je aktivna na društvenim mrežama, gde joj i dalje stoji prezime Memedović, a ako je suditi po komentarima, Jovanova bivša supruga je prava lepotica.

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.