PORODICA I PRIJATELJI NEUTEŠNI I DAN DANAS: Tri godine od stravične pogibije repera Dalibora Andonova Grua, TUGA!
Dalibor Andanov Gru, Foto: Printscreen YouTube/Balkan info

sećanje

PORODICA I PRIJATELJI NEUTEŠNI I DAN DANAS: Tri godine od stravične pogibije repera Dalibora Andonova Grua, TUGA!

On je život izgubio na kajtu na Dunavu blizu Zemuna

Objavljeno:

Danas se navršava tri godine otkako je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao u 46. godini života.

On je život izgubio na kajtu na Dunavu blizu Zemuna. Od jakih udaraca u vodu prilikom košave zadobio je dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Iako su njegovi drugari brzo reagovali, nisu uspeli ništa da učine.

Reper je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina i mnogobrojne prijatelje.

Supruga ni dan danas ne može da preboli suprugovu smrt, te se često oglašava na društvenim mrežama i priseća najlepših zajedničkih trenutaka.

1 / 5 Foto: Printscreen/facebook

I njegovi prijatelji ga se i dalje sećaju, između ostalih i Igor Lazić Niggor.

- Kad neko kaže da je toliko, nije mi jasno, a to se desilo i to je istina. Ne mogu da se povežem sa tim. Nažalost, tako je - kako je. Mi smo tu koji smo živi da se trudimo da ne zaboravimo Dalibora, da sve što je radio i postigao u muzici, ali i kao čovek, čuvamo i ne dozvolimo da padne u zaborav. Teško je kad izgubiš takvog prijatelja i čoveka. Čovek tada ostane bez reči, ni sam ne zna šta bi rekao i uradio. Nisam tu i nisam izašao na groblje sa rodbinom i prijateljima, ali sam zapalio sveću. To je nešto što sam trenutno mogao da uradim, a gore pokojnicima mnogo znači to da današnji dan - rekao je Niggor jednom prilikom.

Gru je bio ljubitelj adrenalina i ekstermnih sportova, motora… Osnivač je hip-hopa u Srbiji, a među kolegama i narodom bio je voljen i omiljen.

Njemu je dečački san bio da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Inače, njega su tokom života pratile teške situacije, ali ipak nikada nije skidao osmeh sa lica. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.