OVE ŽENE SA JAVNE SCENE SU BILE LJUBAVNICE: Spisak je podugačak a neka imena će vas iznenaditi!
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

šokantno

OVE ŽENE SA JAVNE SCENE SU BILE LJUBAVNICE: Spisak je podugačak a neka imena će vas iznenaditi!

Mnogi ljudi prekorače neke granice u životu, izuzetak nisu ni poznati

Objavljeno: 11:58h

Mnoge dame s domaće javne scene priznale su da su bile u braku s oženjenim muškarcima, odnosno ljubavnice, dok je jedna od njih čak i pred kamerama čitavih devet meseci bila u ljubavnom odnosu sa tada oženjenim pevačem.

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović jedna je od prvih dama s javne scene koja je progvorila o ovoj temi, odnosno prva priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem.

Zlata nije rekla o kome je reč, ali je istakla da je uvek sa muškarcima bila iz ličnog zadovoljstva, nikada iz koristi:

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: “Neka traje koliko traje” i ne nerviram se ni oko čega! - rekla je Zlata svojevremeno.

Indira Aradinović Indi

Pre izvesnog perioda pevačica Indi Aradinović podigla je ogromnu prašinu svojim priznanjem da je bila ljubavnica i da svaka mlada devojka mora da prođe kroz taj period kako bi "posle bila velika pametnica".

- Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica, zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazru, da bi posle bile velike pametnice - kaže Indi.

Jedna od svakako najpoznatijih ljubavnica jeste bivša rijaliti učesnica Luna Đogani koja je pred kamerama čitavih devet meseci tada bila u ljubavnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Luna Đogani

Luna je svesno ušla u vezu sa tada oženjenim Slobom, a upravo ta "mrlja" pratila ju je godinama unazad i često je zbog toga "stavljana" na stub srama.

Katarina Grujić

Iako danas uživa u idiličnom porodičnom životu, pevačica Katarina Grujić svojevremeno je priznala da je bila ljubavnica, ali ne svojevoljno.

- Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod - rekla je Katarina tokom gostovanja u jednoj emisiji, a na pitanje da li je reč o poznatom fudbaleru koji se kroz medije provlačio zbog brojnih afera, Katarina nije želela da odgovori.

Pre nekoliko godina odjeknula je vest da je pevačica Tamara Milutinović rasturila brak poznatom kompozitoru Sašku, s kojim je godinama sarađivala.

I nakon odbijanja da to prizna, pevačica je posle dužeg vremenskog perioda odlučila da javnosti otkrije da se njen tadašnji ljubavnik razvodi.

- Nisamo želeli da pričamo o tome, ali ću sada priznati – jeste, u vezi sam sa Saškom Nikolićem! Svašta se pričalo o tome, ali ne želim da zalazim u detalje. Trenutno je u toku njegova brakorazvodna parnica, pa iz poštovanja prema njegovoj supruzi ne želim da otkrivam detalje - rekla je Tamara pre dve godine za domaće medije.

I, bivša Zvezda Granda Andreana Čekić imala je "izlet" u "ljubavničke" vode. Nakon što je stavila tačku na brak sa bivšim suprugom, pevačica upustila se u romansu sa Markom Miloševićem, koji je bio oženjen, a njegova žena Marina je nakon toga pevačicu optužila da je njenom detetu “ukrala oca”.

- O meni nema realno šta ružno da se kaže. Ja sam neko ko je uvek iskren i otvoren. Čak i kada su pisali da sam otela tuđeg muža, to je samo natpis. Naravno jako je ružno kada dobiješ etiketu, teško da možeš da se rešiš toga. Međutim, nisam davala izjave, niti sam demantovala niti potvrdila. Markov i moj brak su bili pri kraju, jer da nije tako ne bi se našli, to je normalno. U životu treba raditi kako ti srce kaže - rekla je ona jednom prilikom.

Pevačica Višnja Petrović priznanjem da je bila u vezi sa oženjenim čovekom, iznenadila je mnoge.

- Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Ja ne pravim probleme, bila je to burna veza. Znala sam da je zauzet, ali to me više ne zanima. Htela sam zabavu, ali zabava se pretvorila u ljubav. Svi morališu, ja volim sve da probam, sem droge, jer sam poročna - iskreno je priznala Višnja.

Miroslav Ilić suđenje

Žena koje je zahvaljujući svom statusu ljubavnice poznatog pevača postala poznata javnosti jeste Mirjana Antonović. Ona se godinama preko suda tužila sa Ilićem, a sve iz razloga jer je on odbija da prizna sina kojeg su dobili dok su bili u vanbračnoj vezi.

Naime, Mirjana je pre izvesnog vremena saopštila da je njen sudski spor koji je godinama imala sa "slavujem iz Mrčajevaca" konačno okončan, te da je sudija presudio u korist njenog sina Devin.

Naime, posle duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopštila da je konačna sudska odluka da je Mirosla, Devinov biološki otac.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni - počela je objavu Mirjana.

Bonus video:

01:47

MIROSLAV ILIĆ NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU: Evo šta je okupljenim novinarima poručio pred presudu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.