KONAČNO EMISIJA KAKVA NAM JE TREBALA: Gledaj PUSTI BRIGU nedeljom popodne na Kurir TV i napravi predah od svega!
Foto: Promo

nova emisija na kurir televiziji

KONAČNO EMISIJA KAKVA NAM JE TREBALA: Gledaj PUSTI BRIGU nedeljom popodne na Kurir TV i napravi predah od svega!

Brzo živimo i mnogo brinemo. Iza nas je pandemija, ispred nas neizvesnost kakva nas zima čeka.

Objavljeno:

Psiholozi upozoravaju da preterana briga nije dobra, naročito ako traje duži vremenski period.

Savetuju da svako treba da pronađe svoju dnevnu dozu zadovoljstva i da je dovoljno da svakog dana izdvojite makar sat vremena da radite nešto što vas opušta: šetajte, čitajte, popijte kafu sa dragom osobom. Jedan od načina da „predahnete“ jeste da gledate neku zabavnu emisiju, idealno u krugu porodice, a mi za vas imamo baš takav format.

Kurir televizija vam, u okviru bogatog programa ove jeseni, daruje novu zabavnu emisiju „Pusti brigu“, koja se emituje nedeljom od 13 časova. Reč je o porodičnoj emisiji koja će da vas nasmeje, oraspoloži i razonodi. Biće to prilika da nakratko ostavite brige po strani i uživate u druženju sa sjajnom ekipom i odabranim gostima, uz puno dobre muzike i priča iz svakodnevnog života, a očekuju vas i razna zanimljiva takmičenja, za goste i publiku.

Kroz tročasovni zabavni porodični šou vodi vas harizmatična glumica Suzana Petričević. Ona se na duhovit način nosi sa svim izazovima sa kojima se suočava jedna žena u Srbiji, a pored nje, svake nedelje sa publikom se druži i šarmantni Dejan Šutanovac. On je vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i nesebično deli male tajne kulinarskog zanata.

Imate priliku da okupite porodicu i nedeljno popodne provedete zajedno smejući se likovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Gledajte „Pusti brigu“ nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji i bar nakratko ostavite brige po strani!

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.