"SKOČIO MI JE NA HAUBU!" PEVAČICU BIVŠI POKUŠAO DA UBIJE, JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Posle SKANDALA se POVUKLA!
Nataša Đorđević, Foto: Printscreen

šok

"SKOČIO MI JE NA HAUBU!" PEVAČICU BIVŠI POKUŠAO DA UBIJE, JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Posle SKANDALA se POVUKLA!

Drama koja joj je obeležila karijeru

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Nataša Đorđević nekada je bila jako popularna, danas se retko pojavljuje u medijima, a još ređe snima pesme.

Karijeru joj je obeležio veliki skandal o kojem je Srbija mesecima brujala, a kako je ona tada tvrdila, plašila se da nevenčani suprug može da je ubije.

Nataša Đorđević
foto: Instagram

- Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me čovek, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Tada je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom - rekla je Nataša pre nekoliko godina.

- Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - ispričala je za medije 2010. godine.

1 / 10 Foto: Instagram

Ona je sada, posle duže medijske pauze, odlučila da se lati mikrofona i podseti publiku na svoje hitove koji se i danas rado slušaju.

Bonus video:

02:00

NATAŠA DRAKULIĆ O JANKETIĆU, KOSTIĆU I IGORU: Oni su moji VITEZOVI, pisaću im do kraja života šta hoće (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.