DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA NA PRAGU ŠESTE DECENIJE?! Pevačica se SKINULA pa pokazala PRVE OBLINE SRBIJE
Foto: Printscreen Instagram/natasa_djordjevic_official

svaka čast!

DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA NA PRAGU ŠESTE DECENIJE?! Pevačica se SKINULA pa pokazala PRVE OBLINE SRBIJE

Sve nas je iznenadila!

Objavljeno:

Pevačica Nataša Đorđević pokazala je zanosnu figuru na društvenim mrežama, a niko ne može da poveruje koliko dobro izgleda.

- Rekla sam sebi da ću se baviti ovim poslom, ali da ću i te kako imati i privatan život, kao i vreme za prijatelje i putovanja, tako da nisam se ja puno uklapala u neki kliše, uvek sam znala koliko radim, nisam prihvatala da radim 4, 5 dana vezano - istakla je nedavno Nataša Đorđević, a mnogi bi rekli da upravo zbog ovakvog razmišljanja danas u 48. godini života izgleda mnogo mlađe.

To je i potvrdila novim fotografijama sa plaže na kojima se pohvalila svojim izvajanim telom na kojem joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Nataša je primorjem prošetala u minijaturnom pink bikiniju, a potom pozirala i počastila pratioce setom izazovnih fotografija koje u prvi plan ističu njene obline.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/natasa_djordjevic_official

Usledio je ogroman broj pohvala i komentara, među kojima su Nataši tražili savet za ovakvu figuru koju šeta u petoj deceniji, prenosi GrandOnline.

"Kakva dama, svaka čast za izgled", "Mega bomba", "Koliko lepote na jednom mestu", "Šta reći osim savršeno?", "Kao vino! Godinama sve slađa", samo su neke od reakcija koje je izazvala novim setom fotki sa primorja.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.