POKAZALI SU KOLIKO SE VOLE: Relji je ona NAJVAŽNIJA u životu, ovo su uradili na muzičkom festivalu PRED SVIMA!
Relja Popović, Foto: RTV Pink printscreen

prelepi su zajedno

POKAZALI SU KOLIKO SE VOLE: Relji je ona NAJVAŽNIJA u životu, ovo su uradili na muzičkom festivalu PRED SVIMA!

Relja Popović i Nikolija Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni

Objavljeno:

Svoj brak i porodicu čuvaju daleko od očiju medija, mada ponekad objave na društvenim mrežama uspeju da otkriju njihovu ljubav i neke delove iz privatnog života. Pevač Relja Popović i njegova supruga, pevačica Nikolija Jovanović zapalili su scenu na "Music Week" festivalu.

Četvrto izdanje festivala "Belgrade Music Week" održano je od 26. do 28. avgusta na Ušću, a okupilo je najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene. Na festivalu su naravno učestvovali i Relja i Nikolija.

Oni su oduševili publiku kada su se oboje pojavili na sceni i otpevali zajedničku numeru.

Naime, Relja je tokom svog nastupa pozvao svoju izabranicu Nikoliju da mu se pridruži na bini. Publika je to podržala jakim vriskom i aplauzom.

Da ljubav u njihovom odnosu cveta vidi se i na bini gde se nisu odvojili jedan od drugog, te su pevali zagljeni uz po neki poljubac i lagan ples.

Izgledaju prelepo zajedno, a naravno pobrinuli su se i za dobre odevne kombinacije. Relja je nosio narandžastu trenerku i belu majicu svog brenda "Made in BLKN", dok je Nikolija obukla kombinezon u animal printu, imala vezan, dugačak rep, upečatljiv crven karmin i čizme do kolena.

1 / 6 Foto: Printscreen

Da podsetimo, "Music Week" je jedan od tehnički najzahtevnijih i najmoćnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvorilo su Ušće u najveći plesni podijum. Četvrto izdanje festivala okupilo je više od 250 hiljada ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.