LEPA BRENA VIŠE NE ŽELI SARADNJU SA FILIPOM: Raskol nastupio zbog novca, PROHTEVI SU MU OGROMNI!
Foto: Damir Dervišagić

auuuu

LEPA BRENA VIŠE NE ŽELI SARADNJU SA FILIPOM: Raskol nastupio zbog novca, PROHTEVI SU MU OGROMNI!

Pukli zbog para!

Objavljeno: 09:46h

Lepa Brena želela je da sarađuje sa svojim pastorkom Filipom Živojinovićem koji inače ima producentsku kuću sarađuje, ali je ipak odbila saradnju i to zbog para.

Naime, kako prenosi Kurir, Brena i Filipm su planirali da zajedno rade na jednom projektu, ali kada je pevačici stigao predračun, ona je odustala jer je smatrala da je za ono što je on zamislio to previše novca.

Poznato je da je on supruzi Aleksandri Prijović najveća podrška i da joj pomaže u karijeri, te nije tajna da joj on neretko pomaže oko izbora pesama i njihovoj ekranizaciji za album, kao što je to bilo i poslednjeg puta, a kao se navodi, Aleksandra je u svoj poslednji album uložila čak 400.000 evra i tako postala vlasnica najskupljeg spota na našim prostorima.

Naime, Prijovićeva je ekranizaciju balade "Zvuk tišine" platila čak 40.000 evra, a iako Filip i njegova producentska kuća ne stoje iza ovog projekta, on se složio da je to pametno ulaganje. Pomenutim medijima on nije želeo da odgovara na pitanje zašto nije došlo do saradnje sa Brenom, ali je za Aleksandrin projektat rekao:

- Spot za pesmu "Zvuk tišine" nije producirala moja firma, već "Vižual infiniti". Aleksandra i ja nikada ne govorimo o ciframa. Mislim da je to neukusno.

1 / 6 Foto: printscreen

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.