VESNA ZMIJANAC U ZAGRLJAJU BIVŠEG MUŽA! On se godina ne pojavljuje u medijima, pratio ga je glas šarmera i moćnika!
Foto: Damir Dervišagić

niste znali!

VESNA ZMIJANAC U ZAGRLJAJU BIVŠEG MUŽA! On se godina ne pojavljuje u medijima, pratio ga je glas šarmera i moćnika!

Bivši muž Vesne Zmijanac ne voli da se pojavljuje u javnosti

Objavljeno: 08:53h

Pevačica Vesna Zmijanac svojevremeno je važila za veliku zavodnicu i fatalnu ženu, a njen privatni život i danas intrigira javnost.

Imajući u vidu da je ćerka krenula majčinim stopama te godinama unazad gradi uspešnu karijeru u svetu muzike, Nikolija takođe privlači veliku pažnju, međutim njen otac, bivši muž Vesne Zmijanac gotovo nikada se ne pojavljuje u medijima.

Doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, poznato je i da je zbog ljubavi prema Vesni koja je tada uživala u velikoj popularnosti, odlučio da njen spot bude predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji - "Dnevniku".

Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želeo da se javno eksponira, a devedesetih ga je pratio glas šarmera i moćnog čoveka te mnogi komentarišu kako je lepa Nikolija od oba roditelja nasledila lepotu i harizmu.

Porodične fotografije iz perioda ljubavi Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića koje ovih dana kruže društvenim mrežama izazvale su veliku pažnju javnosti i niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lep i skladan par.

Da su se ludo voleli možemo videti na fotografijama na kojima njih dvoje poziraju mladi, srećni i zaljubljeni uz Nikoliju koja je na svet došla kao plod velike ljubavi, a nakon kraha braka ostala je najlepša uspomena te ljubavi i spona koja će ih vezivati do kraja života.

Kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, Vlada se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok za razliku od njega Vesna ističe kako joj samački život prija.

1 / 4 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

00:48

Vesna Zmijanac napravila haos na svadbi odbojkaša

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.