DUŠKU PUNO SRCE KARLEUŠI NIJE SVEJEDNO: Ćerke se podelila, Nika ODLUČILA da pođe za TATOM!
Foto: Printskrin: Instagram/duskotosic

ODLUKA

DUŠKU PUNO SRCE KARLEUŠI NIJE SVEJEDNO: Ćerke se podelila, Nika ODLUČILA da pođe za TATOM!

Atina i Nika izabrale, roditelji tu ništa ne mogu

Objavljeno: 07:54h

U prvom intervjuu koji je dala nakon što je rodila ćerku Atinu, Jelena Karleuša je Ognjenu Amidžiću iskreno priznala da ne bi želela da se devojčica bavi fudbalom.

- Volela bih da krene mojim stopama - poručila je te 2008. godine.

Čini se da je dobro “prorekla” budućnost devojčice, budući da Atina fizički dosta podseća na slavnu majku. Visoka je i plava, za sada je prošetala manekenskom pistom, a ko zna, možda je u planu i estradna scena.

Ipak, od genetike je teško pobeći, pa je druga ćerka, Nika, izabrala travnati teren i loptu. Pre nekog vremena počela je da trenira fudbal u Crvenoj zvezdi, i za sada joj odlično ide.

- Želela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao. Gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi ide - izjavila je mlađa ćerka Duška Tošića i Jelene Karleuše.

- Najveća podrška su mi mama i tata. Mama misli da sam dobra u tome i podržava me - otkrila je Nika, koju Jelena u svakoj prilici javno pohvali.

Podsetimo, povodom pisanja pojedinih medija da je došlo do pomirenja između Jelene Karleuše i Duška Tošića, ekipa Kurira pozvala je njegovog advokata Nikolu Premovića.

Advokat je poručio da bivši fudbaler negira navode da je ponovo sa pevačicom i da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

- Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite - poručio je Premović.

Mediji su preneli da su pevačica i fudbalski menadžer ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.