LIDIJA VUKIĆEVIĆ RASTRURILA FANOVE NA KOMADE! Najnovija objava glumice iznenadila: ŠTA SE DEGODILO OVO?! (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: © ATA Images

kako vi komentarišete?

LIDIJA VUKIĆEVIĆ RASTRURILA FANOVE NA KOMADE! Najnovija objava glumice iznenadila: ŠTA SE DEGODILO OVO?! (FOTO)

Glumica obara sve stereotope i to u 7. deceniji!

Objavljeno: 11:22h

Glumica Lidija Vukićević ovog leta napunila je 60 godina i ponosno zakoračila u 7. deceniju. Malo ko bi joj zaista i dao godine koje ima budući da zanosna crnka izgleda dosta mlađe i mogla bi da stane na crtu sa većinom mlađanih koleginica. Epitet zanosne crnke možda nije više najedakvatniji buduću da od juče Lidija ima novu boju kose!

Vukićevićevu smo viđali i u reklami za kafu gde u opisu ovog razbuđujućeg napitka stoji: “Savršena crnka”, aludirajući i na kafu i na Lidiju. Crna neukrotiva loknasta kosa je jedan od glavnih Lidijinih obeležja, a istu frizuru i boju kose nosila je oduvek. Izgleda da i kod nje važi ona stara: ”Nikad ne reci nikad!”

Vukićevićeva je tako juče objavila fotografije na priči na Instagramu na kojima je crvenokosa i tagovala je frizera koji je glavni “krivac” za njenu drastičnu promenu. Ona je uslikala 2 selfija na kojima zanosno pozira tipične frizure, ali jarko crvene boje kose. Šminka je svedena, pa glumica ima neutralan mejkap, gde su uočljive veštačke trepavice i ciklama boja karmina koja Lidiji odlično pristaje. Budući da još nije objavila fotografiju sem u formi "storija", ne znamo reakciju fanova, ali smo sigurno da uskoro neće izostati.

Da li će najpopularnija crnka sa loknastom kosom zvanično preći u klan crvenokosih ostaje da se vidi. Ovo nije 1. put da je pokušala da postane crvenokosa. Lidija se slične boje kose pojavila i početkom godine, ali je ipak ostala dosledna crnoj. Kažu da se žene na ovakve drastične promene odlučuju kada su nesigurne ili zaljubljene. Budući da poznata glumica nije nesigurna, preostaje samo ovo drugo.

Da li se vama Lidija više sviđa kao crnka ili crvenokosa?

Bonus video:

05:03

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U CRVENOJ HALJINI I BUJNE GRUDI JOJ KIPE: Glumica se pojavila u FUL IZDANJU, svi joj gledaju u OBLINE! (FOTO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.