PRETUČENA ZVEZDA GRANDA TRPI JEZIVE BOLOVE: Krenula je kod PSIHIJATRA, nije dobro!
Foto: Printscreen

užas

PRETUČENA ZVEZDA GRANDA TRPI JEZIVE BOLOVE: Krenula je kod PSIHIJATRA, nije dobro!

- Prilično sam se zatvorila, ali moram da prevaziđem to, krenem dalje, da nađem rešenje, šta je najbolje za sve - rekla je ona

Objavljeno: 09:34h

Nekadašnja učesnica "Zveda Granda", Marina Maki Radosavljević, proživljava pravu noćnu moru od kada ju je bivši momak brutalno pretukao.

Pevačicu Marinu Maki Radosavljević je 4. avgusta pretukao bivši momak, a po svemu sudeći, napad je ostavilo velike posledice od kojih se još nije oporavila.

Ona se sada oglasila i priznala u kakvom je stanju i kako se oseća posle svega:

- Još uvek se osećam katastrofalno. Stres me je stigao, nemam apetit... Teško je to podneti, posebno jer ne razumem zašto se sve to desilo. Užasne bolove imam i sada. Idem kod lekara, prikupljam potrebnu dokumentaciju za postupak, idem i kod psihijatra - pričala je pevačica, a onda je priznala da se zatvorila u kuću.

- Prilično sam se zatvorila, ali moram da prevaziđem to, krenem dalje, da nađem rešenje, šta je najbolje za sve - rekla je ona.

Pevačica je istakla da zbog svega što se desilo sada ima psihičke probreme i da stahuje kako će sve prevazići:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- U strahu sam. Non-stop sam samo u krugu porodice i familije, smanjila sam komuniciranje sa svima. Gledam da što pre ozdravim i izdignem se iz ovoga, da rešim ovaj problem jednom za svagda i vratim se normalnom životu - istakla je ona.

Marina je prilikom napada zadobila ozbiljne povrede - slomljen joj je prst, imala je posekotine i podlive po licu, potres mozga, a Hitna pomoć ju je sa lica mesta na nosilima unela u kola i odvela u zdravstvenu ustanovu. Napadač se četiri dana kasnije predao policiji, izrečena mu je zabrana prilaska, međutim, tek ih očekuje suđenje.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.