SAMO JEDAN ČOVEK JE USPEO DA ZORICU IZBACI IZ TAKTA! Pred svima mu je PLJUNULA U LICE, pale su i teške uvrede
Foto: Printscreen

ko se seća?

SAMO JEDAN ČOVEK JE USPEO DA ZORICU IZBACI IZ TAKTA! Pred svima mu je PLJUNULA U LICE, pale su i teške uvrede

Pale su jako teške uvrede, kao i tvrdnje koje su i dan danas skandalozne.

Objavljeno: 15:05h

"Farma" 2013. protekla je u znaku žustrih rasprava između Miloš Bojanića i "druge strane ekipe" u kojoj je bila i Zorica Brunclik.

Tokom jedne od svađa, sukob je eskalirao do toga da je Zorica pljunula u više navrata Bojanića u lice, a snimak je bio viralan, jer od nje niko takvu reakciju nije očekivao.

Pale su jako teške uvrede, kao i tvrdnje koje su i dan danas skandalozne.

Imanje u Lisoviću “gorelo je” od njihovih svađa, a pevačica nije birala reči da uvredi folkera.

Miloš Bojanić
foto: Dragan Kadić

Nakon rijalitija Miloš Bojanić je tužio Zoricu Brunclik zbog toga što ga je pljuvala i nazivala “pedofilom” i “lažovom”, a poručila mu je i to da je “trula prostata”. Miloš je Zoricu 2014. dobio na sudu, a tražio je 500. 000 dinara za naneti duševni bol i povredu časti, pisao je tada Alo.

Tim povodom se tada oglasio i poznati pevač Miloš Bojanić, koji je potvrdio ta saznanja.

“Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme”, rekao je tada pevač.

Pevačica je pre izvesnog vremena priznala da kolegu Miloša Bojanića nije videla od rijalitija “Farma“ koji se emotivao 2010. godine, ali da bi se pozdravila sa njim kada bi ga negde srela.

1 / 5 Foto: Printscreen/Dailymotion

- Miloš Bojanić i Zorica Brunclik su male bebe za sve ono što se danas dešava. Mi smo bili začetnici nešto ga što se zvalo: “Da se posvađamo“. I kad smo se svađali to nije bilo ispod pojasa, iako se svima činilo da je tada stala cela Srbija. Mislim da se i Miloš smeje nekim našim doskočicama. Ovo sada se zove istrebljenje od rijalitija što se prikazuje. Nisam imala prilike da vidim Miloša nakon što se završila ta čuvena “Farma“, ali hrišćanski je praštati. I Miloš i ja smo odrasli i civilizovani ljudi, tako da ne verujem da bi on prošao pored mene, a da ne stanemo da se pozdravimo - rekla je za Blic.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.