NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI PA JE "IZVADIO BUDALU"! Naš muzičar je PRVI SKANDAL MAJSTOR RIJALITIJA, ko se seća OVOGA?
Foto: Print Screen Youtube

davno je bilo...

NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI PA JE "IZVADIO BUDALU"! Naš muzičar je PRVI SKANDAL MAJSTOR RIJALITIJA, ko se seća OVOGA?

Scena se desila usred svađe koju muzičar nije mogao da verbalno izdrži do kraja.

Objavljeno: 14:52h

Borba za naklonost publike, rivalitet, pokazivanje pozitivnih i negativnih strana ličnosti, prijateljstva, izdaje, svađe i sukobi deo su svakog rijaliti-programa.

Ipak, faktor nepredvidljivosti uvek je prisutan, a pojedine situacije ni najbolji scenarista ne bi napisao, već su ih ispisala dela učesnika ovakvih TV formata.

Skandal nad skandalima se desio kada je 2007. Peđa D Boj u "Velikom bratu" pred milionima ljudi i pred ostalim učesnicima rijalitija pokazao polni organ. Scena se desila usred svađe koju muzičar nije mogao da verbalno izdrži do kraja.

Peđa D boj, Zabava, Pevač
foto: printscreen

- Hoćeš da izvadim budalu? Evo budale. Hoćete da ga stavim na sto? Vidi ga, evo ovako stoji. Hoće neko da ga pipne - govorio je Peđa u sceni koja i 15 godina kasnije izaziva nevericu kod gledalaca.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

Snimak je postao ponovo viralan na mrežama, a posebno na Tik Toku gde se Peđin glas koristi za imitacije.

Nakon što je u potpunosti ogolio svoj život pred kamerama, Peđa D Boj izjavio je kako mu treba odmor od rijalitija, kao i da su mu zbog učešća ismevali ćerku.

"Drago mi je da sam ostavio trag. Međutim, imao sam problem. Mnogi su mi ismevali ćerku kada bi saznali da je moja. Pričali su joj 'tvoj tata je ovo, tvoj tata je ono', pa je zbog toga i plakala. Neću više da je povređujem, živi sa ocem, a ne sa majkom, tako da sam se u potpunosti njoj posvetio", izjavio je on jednom prilikom.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.