ISKRENA ISPOVEST ACE PEJOVIĆA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM!
Foto: Promo

realna priča!

ISKRENA ISPOVEST ACE PEJOVIĆA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM!

Gledajte “Realnu priču” od 22.50 časova na Kurir televiziji

Objavljeno:

Ovog petka podsećamo vas na gostovanja koja su obeležila sezonu za nama.

Do početka nove sezone emisije "Realna priča" ostalo je još malo, a već sledeće nedelje u novom terminu utorkom od 22.50 časova očekuje vas prva emisija nove, jesenje sezone.

Autorka i voditeljka emisije Isidora Lukić izdvojila je sagovornike koje ste rado gledali i čija su gostovanja izazvala nezapamćeno interesovanje, a ovog petka od 22.50 časova gledaoci Kurir televizije imaće priliku da ponovo čuju realnu priču popularnog pevača Ace Pejovića.

Kada govorimo o kafanskoj atmosferi i nastupima gde je energija nabijena emocijama retko ko može da mu stane na crtu. Za njegov koncert se uvek traži karta više, a njegovi nastupi garantuju dobar provod koji se dugo prepričava.

aco pejović
foto: Milovan Milovanović

Iako je gotovo uvek iskren, čini se da je ovog puta pevač otvorio dušu i bez dlake na jeziku govorio o svom životu i karijeri.

Prisetio se svojih početaka i najtežih trenutaka u karijeri, kao i kada je zaradio prvi veliki novac od čega je kupio muzičku opremu i Juga. Otvoreno je pričao o neizmernoj podršci koju ima od prijatelja, kolega i porodice.

Neizbežna tema je bila i kafana, pa se folk pevač, prisetio i najzabavnijih večeri iz kafane ali i rada na filmu ‘’Toma’’.

Ne propusti “Realnu priču” u petak, u 22.50 časova, na Kurir televiziji! Ponavljamo jer ste vi to tražili!

Bonus video:

02:05

Aco Pejović održao vrhunski koncert u Banjaluci

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.