NE PROPUSTITE NAJREALNIJU I NAJSUROVIJU REALNU PRIČU OVE SEZONE: Ponavljamo zato što ste vi to tražili!
Milan Radulović, Foto: Kurir

kurir tv

NE PROPUSTITE NAJREALNIJU I NAJSUROVIJU REALNU PRIČU OVE SEZONE: Ponavljamo zato što ste vi to tražili!

Do početka nove sezone emisije "Realna priča", podsećamo vas na gostovanja koja su obeležila sezonu za nama.

Objavljeno:

Autorka i voditeljka emisije Isidora Lukić izdvojila je sagovornike koje ste rado gledali i čija su gostovanja izazvala nezapamćeno interesovanje. Naime, ovog petka od 22.50 časova gledaoci Kurir televizije imaće priliku da ponovo čuju realnu priču tekstopisca Milana Radulovića.

Sin legendarne Marine Tucaković za Realnu priču otvoreno je govorio o svom odrastanju, životu, borbi sa heroinom, smrti brata, a zatim i majke Marine. Poznati tekstopisac se prisetio trenutka kada je saznao da mu je majka bolesna, kao i njenog poslednjeg pogleda i poslednjih reči. Govorio je o odrastanju u, kako kaže, kući estrade, pa se prisetio i brojnih anegdota iz vremena kada su njegovi roditelji stvarali muziku za najveće zvezde stare Jugoslavije. Malo ko zna da je radio tekstove za brojne zvezde poput Raste, Anastasije Ražnatović, Marije Šerifović, Jelene Karleuše, Nataše Bekvalac, Severine pa je ovog puta odlučio da otkrije i ko je najzahtevniji za saradnju, a sa kim sa estrade je najlakše da se radi.

Milan Radulović
foto: Kurir

Iskreno i surovo je govorio o svom odvikavanju od heroina, o tome koliko ga je taj mračni svet promenio i do detalja opisao kako mu je tada život izgledao.

Ne propusti najrealniju i najsuroviju “Realnu priču” ove sezone u petak, u 22.50 časova, na Kurir televiziji! Ponavljamo jer ste vi to tražili!

Bonus video:

01:03:30

REALNA PRIČA - ANGELLINA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.