NOVINAR U EMISIJI IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O KARLEUŠI: Spomenuo ŠVALERA, pa frapirao JAVNOST IZJAVOM
Foto: Print Screen Youtube

kakav haos!

NOVINAR U EMISIJI IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O KARLEUŠI: Spomenuo ŠVALERA, pa frapirao JAVNOST IZJAVOM

Novinar se dotakao Europrajda i smatra da bi trebalo da se održi.

Objavljeno:

Novinar Marko Đedović tvrdi da Jelena Karleuša nije nikakva podrška Europrajdu i da je do juče bila protiv LGBT populacije, ali da sada ovo radi zbog publiciteta.

Novinar se dotakao Europrajda i smatra da bi trebalo da se održi.

- Na svako okupljanje i šetanje gledam onako kako je Ustavom garantovano. Svako ima pravo da šeta i svako ima pravo na slobodu izražavanja, šetanja i okupljanja. Ako ćemo gledati tako onda ni ovi što su se okupljali već nisu trebali da se okupljaju - rekao je novinar u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Takođe je dodao da podrška Prajdu od javnih ličnosti, nije prava podrška, već samo borba za publicitet.

Marko Đedović
foto: Kurir televizija

- Što se javnih ličnosti tiče njihova podrška je samo populistička i ostale budalaštine. Nit oni mogu da odlučuju o takvim stvarima, nit se oni pitaju za bilo šta. Oni se svakako ništa ne pitaju ni u sopstvenim životima. Ja sam neko ko je zagovornik teze da nije svačija podrška, podrška - rekao je novinar.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je šta Đedović misli o Karleušinoj podršci. Đedović je bio oštar i veoma žestoko opleo po pevačici.

- Jedan od njenih budalaština i njenih komentara kojim godinama zasipa javnost su mi odvratne i jezive. Iskreno govoreći, kredibilitet žene koja vaginom peva švaleru danas nam je divan dan iz spavaće sobe. Dok su u dnevnoj sobi deca sa mužem, zaista ne mogu da pričam o kredibilitetu te osobe. Što se tiče njene podrške ona nije podrška ljudima, već čini kontra uslugu. Iako je zvučno ime da te neka šou zvezda podržala i koja razvlači svoje genitalije, meni je to van svake pameti.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Što se tiče kačenja na Cecu, nek se okrene svojoj kući pa nek kaže zašto je bila onako zadrti antikaser, pa se sad odjednom vakcinisala. Pritom je ona kolege novinare etiketirala kao gej osobe i ona je svetu pričala ko je gej, a ko to nije. Pričala je o tome ko je p*der a ko nije i ko ima sidu a ko nema zato što je p*der ili nije. A sada će se ogrnuti zastavom duginih boja - rekao je novinar.

- Vrišti mi pod prozorom već 5. dan, valjda u ateljeu Trag, ja tu blizu živim. Vrišti mi neku pesmu ja sam riba najjača, vratila sam se jača. Kunem vam se vrišti mi i ker mi se plaši od nje - rekao je novinar.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.