KRILA GA KAO ZMIJA NOGE, O TOJ AFERI SE NIJE PRIČALO: Bio je OŽENJEN, kada vidite o kome je reč OČI ĆE VAM ISPASTI!
Foto: Ata images

šok!

KRILA GA KAO ZMIJA NOGE, O TOJ AFERI SE NIJE PRIČALO: Bio je OŽENJEN, kada vidite o kome je reč OČI ĆE VAM ISPASTI!

Godinama se zataškava afera?!

Objavljeno: 13:17h

Tanja Savić je vešto krila ljubavne veze sve dok nije upoznala sada već bivšeg supruga Dušana Jovančevića. Ona je bila u vezi sa Darkom Filipovićem, a pre njega volela je Bađija, folk pevača čije je ime Stanko Nedeljković i on je sam priznao da ga je umalo koštala braka.

Folk pevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom, makar je sam tako tvrdio. On je čak jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Tanjom Savić, što mu je ugrozilo brak.

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pevač davne 2014. godine.

Nakon Bađija, Tanja je uplovila u vezu sa još jednim kolegom, Darkom Filipovićem, sa kojim danas nije u dobrim odnosima zbog njegove izjave "da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnih odnosa".

A Bađi i Tanja upoznali su se dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

1 / 3 Foto: Instagram/Printscreen

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.