SKUPA FOTOGRAFIJA! SNEŽANA STOJKOVIĆ NA APARATIMA: Piksi ULOVLJEN U ZAGRLJAJU MLADE PLAVUŠE! (FOTO)
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

kad pre?!

SKUPA FOTOGRAFIJA! SNEŽANA STOJKOVIĆ NA APARATIMA: Piksi ULOVLJEN U ZAGRLJAJU MLADE PLAVUŠE! (FOTO)

Dobro je poznata javnosti!

Objavljeno:

Poznata hrvatska glumica leto provodi uživajući kraj lepog, plavog Jadrana u društvu svojih drugarica, ali i izabranika Baneta Trifunovića, sadašnjeg supruga. Glumački par je nakon tri godine veze izgovorio sudbonosno "da", na jednom vojvođanskom salašu u društvu svojih najbližih, kao i brojnih kolega koji su sa njima slavili najradosniji dan.

Tihana je poznata po mnogobrojnim televizijskim i filmskim ulogama, a neke od njih su: serija "Novine", koja je doživela svetski uspeh, emitujući se na platformi Netflix, kao i u filmovima "Zvizdan" i "Šuti". Kao dete je išla u muzičku školu na časove klavira, jer je htela da postane pijanistkinja i umetnica kao njena sestra Tajana, koja joj je od malih nogu bila uzor. Ali, kada je videla da za poziv pijanistkinje treba da vežba deset sati dnevno odlučila je da joj sviranje klavira bude hobi. Kako joj je muzika bila sveprisutan deo odrastanja, detinjstva i mladosti, jer je i njena sestraTajana danas profesorka klavira, ona u slobodno vreme nastupa u bendu "Tihana i tatini sinovi".

Umetnost je od malih nogu bila deo njenog detinjstva, pa je tako uporedo sa osnovnom školom, pohađala muzičku školu i svirala klavir. Nakon srednje škole, nastavila je putem umetnosti, pa je tako upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Po završetku studija, mlada glumica je glumila u predstavama studenta sa Akademije, jer je bila slobodnjak, kako se to kaže u glumačkom svetu, bez svoje matične pozorišne kuće.

Nakon kratke uloge u filmu "Svećnikova deca", došla je prva značajnija uloga u filmu "Šuti" 2013. godine. Od tog momenta Tihanina karijera kreće uzlaznom putanjom, pa tako slede uloge u serijama "Stipe u gostima" i "Crno-bijeli svijet", zatim fim "Zvizdan", koji joj donosi Zlatnu arenu, a na filmskom festivalu u Kanu dobio je nagradu publike, u kojem ona igra glavnu ulogu.

Harizmatična glumica je nedavnom objavom na svom Instagram profilu, iznenadila svoje pratioce podelivši fotografiju na kojoj grli popularnog, bivšeg fudbalera, danas fudbalskog trenera, koji je trenutno selektor reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, sa neobičnim opisom: "Mutna, ali i dalje skupa slika."

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:46

PIKSI ČESTITAO 18. ROĐENDAN KURIRU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.