DOHVATILI SE U JAVNOSTI! OTIŠLI NA PUTOVANJE PA RAZBUKTALI STRASTI: Uslikani, Noletova NEMIRNA ruka ZAVRŠILA NA...
Foto: Profimedia

eto ti ga sada

DOHVATILI SE U JAVNOSTI! OTIŠLI NA PUTOVANJE PA RAZBUKTALI STRASTI: Uslikani, Noletova NEMIRNA ruka ZAVRŠILA NA...

Do sada su bili poprilično suzdržani!

Objavljeno: 08:34h

Poznati par koji je osvojio srca ljudi širom planete svojom jednostavnošću, prirodnošću i zalaganjem za prave vrednosti, za edukaciju i pomoć napuštenoj deci da imaju krov nad glavom i uslove za obrazovanje. Gde god se pojave, privlače pažnju, da li je to zbog Novakovih neprevaziđenih sportskih uspeha, njegovog humora, ali i jačine, snage, ubeđenja i patriotizma koji ga krase.

Njegova supruga Jelena, koja ga je upoznala 2005. godine, dok su oboje bili u srednjoj školi, završavajući Sportsku gimanaziju, u susretu koji se desio preko zajedničkih prijatelja, u kojem su se njih dvoje odmah prepoznali i od tada se nisu razdvajali.

Naime, ljubav im se desila na prvi pogled, koju su osim jedno prema drugom delili i prema sportu, jer je u to vreme Jelena prvo trenirala tenis, a zatim atletiku. Nakon završenog školovanja na univerziteu Bokoni u Milanu, na kojem je završila poslovnu administraciju, preselila se u Monte Karlo, gde je sa Novakom započela zajednički život.

Nastavila je da ulaže u svoje obrazovanje, pa je tako završila masters i uradila doktorak iz oblasti menadžmenta. Tokom godina, rada u drugim kompanijama, postala je direktor Fondacije Novak Đoković koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji, često organizujući huimanitarne akcije, kojima su prisutvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta kulture, sporta i filma.

Njihova duga veza, krunisana je veridbom na specifičan način, kada je 2013. godine, helikopter odveo Jelenu u Provansu i pitao da se uda za njega, pa se tako mladi par venčao 2014. na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Venčanicu je dizajnirala Sara Barton, kreativna direktorka modne kuće "Aleksandar Mekvin". Njihova veza koja traje punih 17 godina i dalje predstavlja odnos pun ljubavi, koju su još više učvrstili sin Stefan i ćerka Tara. Nedavno je Jelena sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila video kako njih dvoje poput tinejdžera uživaju dok obilaze ulice Istanbula, krstareći Bosforom u zagrljaju, dok razmenjuju nežnosti.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.