VEČERAS KAO DA SU SVI ZAVRŠILI U BOLNICI: Zveda Granda HITNO PRIMLJEN NA ODELJENJE, nije dobro, CRNA NOĆ!
Foto: Printscreen Instagram

šok

VEČERAS KAO DA SU SVI ZAVRŠILI U BOLNICI: Zveda Granda HITNO PRIMLJEN NA ODELJENJE, nije dobro, CRNA NOĆ!

- Sad malo odmora pa nastavljamo dalje. Prosto moram par dana da odmorim, pijem vitamine i jedem mnogo voća. Svakako kućna atmosfera mi najbolje odgovara da povratim snagu- objašnjava Handžić

Objavljeno:

Ovogodišnji finalista "Zvezda Granda" Velid Handžić stekao je veliku slavu zbgo čega gotovo svakodnevno nastupa što ga je ovoga puta koštalo zdravlja.

Naime, fotografijom iz bolničkog kreveta pevač je zabrinuo fanove te je za Grand Online otkrio šta se zapravo desilo.

- Preforsirao sam se malo, ništa strašno. Primio sam dve inekcije i infuziju tako da je već bolje. Realno posle finala sam radio skoro svaki drugi dan i eto pred kraj sezone me stigao umor, ali bitno mi je da je sezona odlično odrađena i to mi je jako drago- ispričao nam je Velid, a po odluci lekara sledi mu kraća pauza.

- Sad malo odmora pa nastavljamo dalje. Prosto moram par dana da odmorim, pijem vitamine i jedem mnogo voća. Svakako kućna atmosfera mi najbolje odgovara da povratim snagu- objašnjava Handžić.

Ipak, pravi odmor tek sledi! Nakon sjajne letnje turneje Velid ne može da dočeka odmor sa svojom voljenom Lejlom sa kojom uživa u ljubavi više od četiri godine.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Uskoro ću na odmor, sa devojkom idem na more naravno. To je prava kombinacija, more i ona pa kad se vratim ima da budem kao nov (smeh)! Baš danas treba da se vidimo jer moram priznati manje smo se viđali jer sam ja mnogo radio i putovao. Nisam stizao da joj posvetim pažnje kao pre, al nađemo mi opet vremena za sebe. Retko ide na moje nastupe, jedino ako ima baš neki poseban povod- otkrio je pevač za Grand Online.

Njegova lepša polovina Lejla Bajramović iz Kaknja bila mu je najveća podrška u "Zvezdama Granda", ali i čest gost kod Voje Nedeljkovića u sobi emocija. Lejla je bila kraj njega čak i kada se borio sa porokom od kockanja te ne čudi što nakon svega što su prošli nema mesta za ljbomoru i svađe.

- Ljubomore nema, ipak smo mi dugo u vezi i navikla je na moje fanove i sve što ide uz moj posao. Hvala Bogu! - rekao je kroz smeh.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.