TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA: Evo zbog čega je bila u POLICIJI, da li je MOGUĆE?
Foto: Instagram

priznala

TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA: Evo zbog čega je bila u POLICIJI, da li je MOGUĆE?

Da podsetimo, u domaćim medijima izašla je vest kako je Nikola Kačarević navodno fizički napao svoju suprugu Tamaru Đurić

Objavljeno:

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je starleti Tamari Đurić muž Nikola Kačarević navodno udario dva šamara, a ona se sada ovim povodom oglasila.

Naime, Đurićeva je istakla da to nije istina i da je ona u prostorije policije išla kako bi ćerkici izvadili pasoš.

- U policiji smo bili kako bismo ćerki izvadili pasoš jer je vodim na more 9. septembra. Nije istina da mi je lupao šamare - kratko je rekla Đurićka za "Kurir".

Međutim, izvor pomenutog lista otkriva da policija i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveravaju šta se tačno dogodilo.

- Dat je nalog policiji da proveri šta se dogodilo između njih i da se Tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj. Kako saznajemo, Tamara Đurić nije dostavila lekarski nalaz niti je imala vidljive povrede - kaže ovaj izvor.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Da podsetimo, u domaćim medijima izašla je vest kako je Nikola Kačarević navodno fizički napao svoju suprugu Tamaru Đurić.

- Tamara je policajcima rekla da joj je suprug udario dva šamara. Ona nije imala vidljivih povreda na licu i nije zatražila lekarsku pomoć. Policajci su u svojstvu građanina odveli njenog muža u prostorije policijske stanice na Vračaru gde je i saslušan - kaže izvor "Informera" iz istrage.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.