KARAĐORĐE NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVAO MAJU: Pomenuo je i KRASTAVAC, a onda OPLEO KAO NIKADA!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ŠOK

KARAĐORĐE NIKAD BRUTALNIJE ISPROZIVAO MAJU: Pomenuo je i KRASTAVAC, a onda OPLEO KAO NIKADA!

Podsetimo, nakon što je nekadašnji zadrugar Lazar Čolić Zola obelodanio da je prijavio policiji Marinkovićevu zbog haosa koji je napravila u sobi jednog hotela

Objavljeno:

Na vest o privođenju rijaliti zvezde Maje Marinković nije ostao nem nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić.

Naime, otac njene ljute suparnice Aleksandre Subotić je na društvenim mrežama podelio članak koji se bavi Majinim provođenjem noći u samici, uz oštar komentar.

- Psihoza je ozbiljan poremećaj. Sve ju je ovo učio Lepi Krastavac, da bude u trendingu. Samo napred. Može to i bolje - poručio je Karađorđe putem Fejsbuka.

Podsetimo, nakon što je nekadašnji zadrugar Lazar Čolić Zola obelodanio da je prijavio policiji Marinkovićevu zbog haosa koji je napravila u sobi jednog hotela, mediji su došli do saznanja da je starleta razbijala sve pred sobom, kao i da je nakon toga privedena.

1 / 6 Foto: instagram/majamarinkovic

- Maja i Filip ponovo su počeli da prave skandale epskih razmera. Iako je delovalo da se nikada neće pomiriti ni ponovo biti zajedno, desio se njen raskid sa Pecom Raspopovićem, a Carev s Dalilom, što je bio razlog više da se oni opet spoje. Sve je ispalo spontano. Car joj je slao poruke, ona odgovorila i došlo je do dogovora da se vide i ponovo podgreju ljubav.

Car je imao snimanje emisije na Pinku, a Maja potpisivanje ugovora. Bila je idealna prilika da se vide i osete jedno drugo. Car je mnogo kasno završio snimanje emisije, negde posle tri ujutru. Imao je dogovor da ode kod Zole u hotel na Voždovcu, gde je ovaj bio smešten. Već tada je Maja počela da sikće na njega, nije želela da se viđa sa Zolom. Tu su se žučno posvađali, ali su oboje spustili loptu i dogovor je pao da ona dođe kod Zole u hotel - ispričao je izvor blizak starleti za "Republiku" i dodao:

- Maja je upala u hotel i već na recepciji je napravila skandal jer nije želela da ostavi ličnu kartu kod recepcionera. Psovala ga je i galamila na njega. U jednom trenutku je nasrnula na Cara i počela da urla. Grebala ga i čupala. Bacala je sve po hotelskoj sobi. Letele su lampe, piksle i sve što je nalazila. Niko nije mogao da joj priđe. Onda je skočila i na Zolu i izgrebala ga po telu. Oni su jedva uspeli da je izbace iz sobe onako pocepanu i bosu. Kada je videla da nema gde, Maja je počela da lupa na sva vrata soba i budi goste. Upala je u jednu od soba i počela da bije nepoznatu ženu koja je tu odsela. Ta žena je pokušavala da je istera iz svoje sobe .

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.