SLAVLJE DOVEDENO U PITANJE! ESPRESO SAZNAJE: Viki promenila planove!
Foto: Nemanja Nikolić

saznajemo!

SLAVLJE DOVEDENO U PITANJE! ESPRESO SAZNAJE: Viki promenila planove!

Nešto se promenilo u odnosu na početak godine.

Objavljeno:

Folk zvezda i članica žirija "Zvezde Granda" Violeta Viki Miljković je ove godine trebalo da obeleži 30 godina karijere. Međutim, obeležavanje tog jubileja je dovedeno u pitanje, saznaje Espreso.

Naime, Viki je početkom godine planirala da snimi novi album i da sa novim pesmama proslavi tri decenije karijere. Međutim, ona se u međuvremenu ozbiljno posvetila novom biznisu - prodaji luksuznih nekretnina.

Popularna pevačica se odlično pokazala u tom poslu i zbog uspeha u prodaji nekretnina i njena agencija je čak dobila i priznanje za rezultate.

Zbog ovog posla Viki još nije snimila sve pesme za novi album, a ostalo je svega nekoliko meseci do kraja godine, pa je pitanje da li će u ovom kratkom periodu imati dovoljno vremena da se posveti novom albumu i da svoju publiku obraduje novim pesmama. Inače, kako saznajemo, Viki je zasad snimila četiri nove pesme i četiri nova spota, ali za ceo album treba da snimi još nekoliko pesama.

Inače, treba podsetiti da Viki u svojoj karijeri ima veliki broj hitova i da na svojim nastupima pravi odličnu atmosferu sa pesmama kao što su "Crno na belo", "Mahinalno", "Narukvice", "Dođavola sve", "Hajde vodi me odavde" i "Godine".

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.