FANOVI TUŽNI ZBOG NADE TOPČAGIĆ: Nisu očekivali OVAKVE VESTI, nove generacije nikada neće upoznati...
Foto: Printscreen/jutjub-hepi

povukla se iz javnosti!

FANOVI TUŽNI ZBOG NADE TOPČAGIĆ: Nisu očekivali OVAKVE VESTI, nove generacije nikada neće upoznati...

Ja nikad nisam ušla u njegovu kuću a on meni tri puta dnevno dolazi – govori ona

Objavljeno: 10:30h

Nada Topčagić važi za jednu od najglasovitijih pevačica. Pevačica koja je u svojoj karijeri imala veliki broj hitova, počela je polako da se „trza“ od stila koji je do tada pevala, pa i u odevanju je prelazila norme sa ukusom pa je neretko izgledala smešno.

1 / 7 Foto: Printscreen

Njeno poslednje pojavljivanje u Grandu sa karefekama poput neobičnih pokrivala za glavi, prevršilo je svaku meru. Ličila je na Šer, verovatno je pokušavala oponašati u odevnom stilu a isti tako snimila emisiju sa pokrivalom na glavi koje je najpre ličilo na svečnjak, pa su se iza kulisa mladi smeškali što je ovoj otresitoj pevačici zasmetalo.

To je razlog da je izjavila kako joj ne pada napamet više da se oglašava i pojavljuje u medijima uopšte, ne želi da vidi i sretne novinare jer su oni pomešali one iz mulja pevačice sa zvezdama. A ona se pojasnila je, upravo tako osećala 80-tih kada je žarila i palila bivšom državom. Svuda je primljena kao kraljica a bila zakopčana do grla jer to su bili propisi pojavljivanja na televiziji i na omotima ploča.

Žali Nada za tim vremenima ali isto tako joj je žao što ova generacija nikada neće upoznati takvu lepotu od estrade, pristojnost i poštovanje jer je sve sada haos. Nada je na sprovodu svog kolege Bore Drljače bila upitana s obzirom da često boravi na crnogorskom primorju gde ima vikendicu da li kontaktira sa kolegama. Kazala je da je jedino posećuje Miloš Bojanić koji ima kuću blizu nje i koji je naprosto davi.

-Ja nikad nisam ušla u njegovu kuću a on meni tri puta dnevno dolazi. Brate, dosadan je – kazala je Nada koja nagoveštava povlačenje sa estrade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.