"TI SI LAŽOV I PRAVIŠ NARKOMANSKE ŽURKE!" Reditelj napao Viktora Savića zbog IZJAVA O PRAJDU, SKANDAL!
Foto: Nemanja Nikolić

DA LI JE MOGUĆE?

"TI SI LAŽOV I PRAVIŠ NARKOMANSKE ŽURKE!" Reditelj napao Viktora Savića zbog IZJAVA O PRAJDU, SKANDAL!

Obratio se direktno Viktoru Saviću, koji se zalagao za otkazivanje Evroprajda.

Objavljeno: 22:03h

Reditelj Stevan Filipović kritikovao je preko društvenih mreža svoje kolege dramske umetnike, a posebno je "opleo" po glumcu Viktoru Saviću zbog stava u vezi sa održavanjem Evroprajda u Beogradu.

Naime, on je prvo objavio tvit, a nakon toga i stori na Instagramu na kojem je tagovao Savića.

- Mnogi glumci danas jednako prosek Insta kulture: sebični, razmaženi, situirani, glupi ko ku**c, poražavajuće neobrazovani, a znaju sve o svemu, droga, turboslavlje, "energija"... Čast mi je što uglavnom radim s nekim drugačijim, plemenitijim ljudima, pa ove majmune i ne viđam - napisao je Filipović.

Filipović je pojasnio da je to ne odnosi na sve glumce i da nema razlike da li oni studiraju Fakultet dramskih umetnosti ili neku privatnu umetničku akademiju.

- Prosek je isti. Radio sam i na privatnoj, sad radim na državnoj, ima svuda divnih mladih ljudi. Ovo što sam pisao postanu posle faksa, kad ih uhvati "mašinica". Naravno, moguće da u korenu postoji i odgovornost profesora - napisao je Stevan Filipović.

viktor savić
foto: Printscreen Instagram

Kasnije se obratio direktno Viktoru Saviću, koji se zalagao za otkazivanje Evroprajda.

- Nekome nešto nije jasno? Slobodno se vi borite za svoje, a ja ću za svoje. Ili što bi rekao Sveti starac Vukašin: "Samo ti, dijete, radi svoj posao" - napisao je Savić.

Viktor je kod Filipovića igrao Relju u filmu "Šišanje", ali je sada stavljena tačka na njihovo prijateljstvo i saradnju.

- Izvinjavam se Viktoru Saviću! Pogrešio sam, mislio sam da si samo derište. Ne. Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti". Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj "bog" - napisao je na Instagramu reditelj.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Stevan Filipović se prošle godine autovao domaćoj javnosti kao pripadnik LGBT populacije. Javno napisavši status na Tviteru, Filipović je poručio - ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim. On rođen je 1981. godine u Beogradu. Srpski je filmski montažer, reditelj, scenarista i profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene".

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.