KARLEUŠINE NOVE FOTKE NISU ZA MALOLETNE! Pevačica skroz GOLA u garderoberu, preko INTIME zalepila samo OVO! (FOTO)
Foto: Instagram/karleusastar

DA LI JE MOGUĆE?

KARLEUŠINE NOVE FOTKE NISU ZA MALOLETNE! Pevačica skroz GOLA u garderoberu, preko INTIME zalepila samo OVO! (FOTO)

Otišla korak dalje!

Objavljeno: 22:39h

Pevačica Jelena Karleuša navikla je svoje pratioce na "vrela" izdanja, ali kao i uvek, i ovaj put uspela je da ode korak dalje, i sve ih iznenadi.

Naravno, podsetila je sve zašto za nju kažu da je "najjača riba na estradi".

Ona je pomutila razum mnogim svojim pratiocima. Naime, sada je objavila fotografije na kojima je skroz gola, dok joj najintimnije delove prekrivaju samo trake.

Ona je pozirala u svom garderoberu, a na sebi je imala crne trake, dugačke čizme, "svemirske" naočare i ekstremno dugu kosu.

1 / 7 Foto: Instagram/karleusastar

Komentari nisu izostali, pa je tako bilo onih koji su bili oduševljeni, ali i drugih koji su joj rekli da je ovo previše za Instagram.

"Divlja mačka", "Zna se ko je najbolja riba na estradi", "Brutalno izgledaš", "Ludilo mozga", "Pažljivo, nije za one sa osetljivim srcem", "Gori Instagram", "Božanstvena si", "Fantastično izgledaš", "Nemaš konkurenciju", neki su od komentara.

JelenaKarleuša
foto: printscreen

Podsetimo, pop zvezda Jelena Karleuša poznata je po tome što je godinama unazad javno podržavala LGBT populaciju, a sada se osvrnula na predstojeći Prajd u Beogradu, ali i na izjavu svoje koleginice Ane Nikolić.

Ana Nikolić
foto: Print Screen Youtube/Jelena Karleusa

- Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništo za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da "strejt" ljudi treba da idu ulicom i viču: "Ja sam strejt, ja sam strejt". U tim psiho-aktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lepa ideja - rekla je JK za Prva Tv i dodala:

- Ana Nikolić ne može da govori: "Ja sam strejt". Ona nije strejt, u svakom smislu. Evo ja mogu da idem ulicom i govorim da sam strejt i nikome ne dam pravo da to dovede u pitanje.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.