BOSANCU ZDRAVLJE SPASIO HODŽA! U džamiji se direktno POVEZAO SA GOSPODAROM dok je on bio na OPERACIONOM STOLU!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO!

BOSANCU ZDRAVLJE SPASIO HODŽA! U džamiji se direktno POVEZAO SA GOSPODAROM dok je on bio na OPERACIONOM STOLU!

Ima nešto u tome u šta se veruje!

Objavljeno: 22:45h

Dragan Stojković Bosanac, poznati producent i harmonikaš, uspešno se oporavio nakon hirurškog zahvata na srčanim zaliscima na beogradskom Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje pre tri godine.

Uvek raspoložen i nasmejan legendarni muzičar javio se tada medijima iz svog doma u Beogradu, a sve vreme nisu prestajali da mu zvone telefoni.

– Da mi je malo da odmorim od telefona. Zovu me sa svih strana sveta. Evo upravo dok pričamo na drugoj liniji je pevač Andrija Drežnjak iz Mostara, a supruga na kućnom telefonu razgovora sa prijateljima iz inostranstva. Tek sada sam video koliko imam prijatelja. Lepo je to znati. U nevolji se poznaju pravi prijatelji. Jedan moj prijatelj, koji je inače efendija, poslao mi je sliku iz jedne džamije kod Kalesije. On je zajedno sa vernicima učio dovu za moje zdravlje – pričao je u razgovoru za "Faktor" Dragan Stojković Bosanac.

Svaka čast doktorima ali iskrena molitva je ono što u ovakvim trenucima čoveku najviše pomogne.

Nakon operacije koja je prošla u najboljem redu, legendarni muzičar zahvalan je Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje na čelu sa direktorom Milovanom Bojićem.

– Svo osoblje je predivno, a pored direktora bih istakao i doktore Slobodana Mićovića i Nebojšu Tasića. Oni su me tako fino obradili, da sam jedva čekao da budem operisan. Govorili su mi da je to rutinska operacija, kojih naprave pet dnevno. Lako je kada te uspavaju i operišu, ali kad se probudiš, da vidiš belaja. Na kraju najviše zahvalnosti dugujem čoveku koji mi je dao najveću podršku i koji je sa tri telefonska poziva osigurao celi tretman. Pet puta dnevno je zvao moju kuću. To je Saša Popović – ispričao je na kraju Bosanac.

Bonus video:

01:08

Bosanac čitaocima Espresa uputio nikad važniju poruku!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.