IZBACILI SU JE IZ GRANDA ODSELILA SE U AMERIKU GDE JE PROMENILA IME: Jedva sebe prepoznaje, potpuno se PREOBRAZILA!
Foto: youtube/printscreen

šok

IZBACILI SU JE IZ GRANDA ODSELILA SE U AMERIKU GDE JE PROMENILA IME: Jedva sebe prepoznaje, potpuno se PREOBRAZILA!

Samo 18 godina je imala kada je postala popularna u javnosti. U Vrnjačkoj Banji je odrasla, bila je i voditeljka na jednoj lokalnoj televiziji. Njena karijera je počela tako

Objavljeno:

Nije prošlo dugo vremena, a potom se ona okušala i kao pevačica. Ipak, tu je napravila jedan veliki skandal. Pevačica Marija Mara Stojadinović je svoj prvi solo album objavila 2006.godine, a bila je pod ugovorom sa Grandom.

Snimala je u to vreme za izdavačku kuću ZAM, pre nego li će potpisati ugovor sa Grand produkcijom. Nekoliko hitova se našlo na njenom albumu, ali je ubrzo usledio raskid ugovora sa popularnom diskografskom kućom. Izbacio ju je Saša Popović.

Imao je razlog, koji su neki okarakterisali kao čudan i nelogičan. Ona je uhvaćena u toplesu na plaži, potpuno obnažena. To je bio razlog da se ukine, pošto je ukaljala ugled Granda.

Završila je u međuvremenu srednju školu, a nakon toga se preselila u Čikago, tamo je studirala. U međuvremenu je završila i Engleski jezik i književnost. Nastupa i dalje, sada je promenila ime, uzela je umetničko ime LEPA MARA.

Rekla je da zna imati dva do tri nastupa u toku sedmice, zadovoljna je, publika je voli, dolazi joj u klubove kako bi je slušali i kako bi ih zabavljala.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.