MILOŠ BOJANIĆ KAO DA JE NAJBOGATIJI SRBIN: Pozliće vam OD LUKSUZA KOJI ima na moru, KAO KRALJEVSKA PALATA!
Foto: Dragan Kadić

fotke dana

MILOŠ BOJANIĆ KAO DA JE NAJBOGATIJI SRBIN: Pozliće vam OD LUKSUZA KOJI ima na moru, KAO KRALJEVSKA PALATA!

"Pa dobro, moglo je to do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni", objašnjava pevač

Objavljeno:

Pevač Miloš Bojanić godinama poseduje kuću na crnogorskom primorju, u malom mestu nadomak Herceg Novog, koju je ove godine u potpunosti renovirao.

Za Grand Online pevač je otvorio vrata svog luksuznog doma u Baošićima i konačno otkrio koliko je novca uložio u renoviranje.

"Potrudio sam se da baš bude kao da je nova. Sve sam uradio što se moglo uraditi i sad dobijam jako puno koplimenata, čak drugi govore da je najlepša kuća u opštini Herceg Novi", započinje priču nasmejani domaćin koji je vilu na moru pretvorio u luksuzne apartmane koje izdaje.

Zbog neverovatnog izgleda koji je osmišljen po projektu mladog arhitekte iz Dervente, mnogi kažu da je i nalepša, ali i najluksuznija kuća u Boko Kotorskom zalivu.

1 / 3 Foto: Printscreen

"Pa dobro, moglo je to do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni", objašnjava pevač.

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je konačno otkrio koliko je zaista novca uložio.

"Au, ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.000 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno", priča Miloš koji je i sam zasukao rukave i obavljao većinu majstorskih radova. Baš zbog toga našao se na meti osuda i surovih komentara da ne želi da plati majstore, a on tvrdi da niko bolje ne poznaje radove na njegovoj kući od njega samog.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.