ATOMSKA BOMBETINA ULAZI U ZADRUGU 6:Niko ne može da se OPORAVI OD PRIZORA VANVREMENSKE LEPOTICE, slika se BEZ ODEĆE
Foto: Promo

šok

ATOMSKA BOMBETINA ULAZI U ZADRUGU 6:Niko ne može da se OPORAVI OD PRIZORA VANVREMENSKE LEPOTICE, slika se BEZ ODEĆE

"Sve je to plaćao moj bivši dečko, bili smo u dugoj vezi, dve godine, ali smo raskinuli jer je psiho, stalno je bio ljubomoran. Imala sam i dva automobile, ali njih sam prodala"

Objavljeno:

Uskoro počinje nova sezona Zadruge, a jedna od učesnica je Snežana Bogdanović, brineta iz Sremske Mitrovice koja planira da od honorara otvori kozmetički salon.

Na potpisivanju ugovora za Zadrugu 6 pojavila se u dekoltiranoj bluzi i otkrila šta je sve radila na sebi i ko je to finansirao.

"Grudi sam radila dva puta, radila sam transfer masti, imala sam puno korekcija na licu, usne, jagodice… ono što je normalno, što svi rade", rekla je Snežana i dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen

"Sve je to plaćao moj bivši dečko, bili smo u dugoj vezi, dve godine, ali smo raskinuli jer je psiho, stalno je bio ljubomoran. Imala sam i dva automobile, ali njih sam prodala".

Snežana je novinarima okupljenim ispred zgrade Pinka na Dedinju rekla i da ne bi volela da je potpišu kao starletu ili animir damu, i dodala da iako znaju da je uporede sa Majom Marinković, ona gora od nje kada se naljuti. Ona voli da se fotka i bez odeće, te samo u kupaćem kostimu.

Pogledajte kako Snežana izgleda:

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.