ĐORĐE MIŠINA OTKRIO ZA ESPRESO: "Tata me je vodio na gradilište da zaradim za patike"!
Foto: Espreso

espreso intervju!

ĐORĐE MIŠINA OTKRIO ZA ESPRESO: "Tata me je vodio na gradilište da zaradim za patike"!

Branka Katić ga je oduševila.

Objavljeno:

Mladom glumcu Đorđu Mišini poverena je uloga Filipa u novoj seriji "U klinču". U toj seriji u glavnoj ulozi glumi muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž.

Za Espreso Đorđe je otkrio da li mu je možda u nekom trenutku proradila sujeta i da li strahuje da će Vojaž baciti senku na njegovu ulogu.

– Znaš kako, nas u školi od početka uče da sujeta može samo da prouzrokuje lošu energiju. Ja nikada nemam taj prilaz. U ovoj seriji nisam imao sujetu ni prema Mihajlo niti prema bilo kome drugom. Ja sam i od Mihajla, koji se ne bavi ovim zanatom, naučio mnogo stvari. Između nas nije ni u jednom trenutku bilo nijedne svađe, samo isključivo opušteno druženje i dobra energija.

Naša glumica Branka Katić te je iznenadila kada si video koliko materijala je ona donela na snimanja. To je bila hrpa papira, razrađen scenario. Koliko je njen način rada bio dodatna motivacija i za tebe?

– Ona ima dosta scena sa mnom. Ona i ja imamo gomilu zajedničkih scena i većina tih scena su bili naši dijalozi. I ja uvek radim pripreme, uvek scenu po scenu, pravim neku priču, ali Branka je uradila sve to, ali jedno 100 puta veći trud je uložila. Ona mi je dala nadahnuće i jednostavno da bi bio dobar moraš da daš sve od sebe, kao što je to dala Branka. I to mi je mnogo značilo. I neću sada sve da otkrivam, ali Branka je kasnije, to sam čuo od scenariste, bila u fazonu: "Ali, hoću još scena sa Đorđem! Hoću još da radimo!" I stvarno i ja sam imao isti taj osećaj.

Često gledaoci uloge u fimovima i serijama poistovete sa karakterom glumca u privatnom životu. Je li strahuješ od toga?

– To mi je samo jedan dokaz - da je prirodnost bila na nivou. Ako ti nekome dočaraš da veruje u to, ja sam zahvalan jer sam ja uradio svoj posao.

Filip iz filma je predstavljen kao mangup dobrog srca. A da li je i Đorđe takav?

– Svako će stvoriti sliku o meni kako njemu odgovara. Postoji ona japanska poslovica da postoje tri lica čoveka - ono kako se ti vidiš, ono kako te drugi vide i ono što ti zapravo jesi. Moja slika o meni se menja iz dana u dan. Pitao si me da li sam mangup dobrog srca. Ja hoću i želim da verujem da ću biti čovek dobrog srca.

U prvoj epizodi Filip predstavlja i svoju mračnu stranu. On se kocka. Da li si imao mračne periode u životu? Da li sam imao slične situacije?

- Ne! Ali mislim da za svakog čoveka mračna situacija prouzrokuje određene emocije. Neko gubitak sata ili patika doživi kao što Filip doživi stres u kocki. Ja sam morao dok sam pripremao ulogu Filipa da se setim svog odrastanja i svojih problema koja su u svojoj meri teška kako bih mogao da se poistovetim sa Filipom.

1 / 3 Foto: Espreso

Filip iz serije želi po svaku cenu da dođe do velikog novca. Na šta si ti sve spreman u privatnom životu da bi se obogatio?

– Meni nikada novac nije predstavljao nešto što je cilj. Ne osuđujem ljude kojima to jeste, svako ima svoj način. Ja, kada sam bio mali, pošto mi je otac bio građevinac, kada sam hteo da kupim patike mene je moj otac poveo na gradilište da radim šest-sedam dana, da zaradim te patike. Ja odnos prema novcu imam vrlo skroman. Meni novac ne predstavlja zadovoljstvo. Ja vrednujem lepa životna iskustva i školu više nego novac.

Jeste se možda međusobno dogovarali kome će koja glumica da glumi partnerku? Da li ste uticali na to?

– Ne, to se samo desilo. Mi smo samo dobili podelu i to je to. Mi smo naučeni na akademiji da radiš sa svima. Bitan je odnos koji vi zajedno stvorite, jer možda sa tom osobom koja mi se sviđa ja i ne stvorim odnos. Rad je presudan da li će vam odnos biti dobar. A da li smo mi privatno dobro i da li imamo privatno neke simpatije su nebitne. Gluma je zanat kao i svaki drugi. Mi ne biramo osobe sa kojima ćemo raditi. Meni se u ovoj seriji desila sreća da u svemu što sam radio ja sam uživao.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.