VAŽI ZA NAJLEPŠU SRPSKU GLUMICU, MISTERIJA JE DA LI JE IMALA KOREKCIJE: Jednu stvar je IPAK URADILA!
Foto: Marina Lopičić

opa bato!

VAŽI ZA NAJLEPŠU SRPSKU GLUMICU, MISTERIJA JE DA LI JE IMALA KOREKCIJE: Jednu stvar je IPAK URADILA!

Uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija

Objavljeno: 08:40h

Nataša Ninković važi za jednu od naših najlepiših glumica. Iako je veliki pobornik prirodno izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled.

Ona se ponekad podvrgne nekoj estetskoj intervenciji kojom osveži lice, a s vremena na vreme ume i da se pohvali time na društvenim mrežama.

- Zaslužan za moj svež izgled - napisala je ona uz selfi sa doktorom kod koga je radila estetsku korekciju još aprila ove godine.

Nataša Ninković
foto: Instagram

Smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak i isiče da joj za sada ne smetaju i da ne namerava da ih operiše. Mada je priznala da se premišljala nekoliko puta.

1 / 6 Foto: © ATA Images

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.