NAJNOVIJE VESTI O MILJANI KULIĆ LOME SRCE: Taman kada smo mislili da je DOBRO, upravo se DESILO!
Foto: Nemanja Nikolić

svi smo uz nju

NAJNOVIJE VESTI O MILJANI KULIĆ LOME SRCE: Taman kada smo mislili da je DOBRO, upravo se DESILO!

Kako su mediji ranije preneli Miljana je nedavno napravila haos u bolnici, a iako joj se stanje znatno poboljšalo ona još nije puštena

Objavljeno:

Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu nakon komplikacija posle operacije smanjena želuca u Turskoj.

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić operisana je u Nišu gde joj je izvađena slezina nakon komplikacija nastalih posle smanjena želuca u Istanbulu, a zatim je prebačena u KBC Beograd.

Kako su mediji ranije preneli Miljana je nedavno napravila haos u bolnici, a iako joj se stanje znatno poboljšalo ona još nije puštena kući. Miljana sada ima još jednu komplikaciju u vezi svog zdravlja, prenosi "Kurir".

Tamana kada smo mislili da je sve dobro, upravo se desila loša vest, te je objavljeno da Miljana trpi nove bolove.

Kulićeva se navodno u bolnici žalila na jake glavobolje i bilo joj je muka, ali je to brzo prošlo. Ipak, daljom analizom ustanovljeno je da navodno ima infekciju, istako je izvor za pomenuti portal.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/miljanakulic

"Sada izlazi, šetka se stalno, ide na mesta koja su predviđena tamo za pušenje, koliko znam skroz je okej i uskoro bi trebalo da bude puštena kući", rekao je nedavno izvor za medije.

Kulićeva je 20. jula bila na operaciji smanjenja želuca u Turskoj, posle čega je imala brojne komplikacije. Ona je završila u KBC u Nišu, gde joj je izvađena slezina, a zatim je prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stanje joj se popravlja.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.