CECINI ROĐACI POSTALI FUDBALERI: Svi gledaju u OBJAVLJENU FOTKU I NE MOGU DA VERUJU, na leđima im je SIMBOL ĐAVOLA!
Foto: Damir Dervišagić

šok

CECINI ROĐACI POSTALI FUDBALERI: Svi gledaju u OBJAVLJENU FOTKU I NE MOGU DA VERUJU, na leđima im je SIMBOL ĐAVOLA!

Preslatki blizanci Petar i Ilija izazvali su tada isključivo pozitivne komentare, a kao tada najmlađi članovi velike porodice Ražnatović-Ocokoljić prigrabili su i svu pažnju roditelja, sestara i braće

Objavljeno:

Od prvog momenta kada su se sa svojom tetkom Svetlanom Cecom Ražnatović pojavili na naslovnoj strani magazina o poznatima, sinovi Lidije Ocokoljić osvojili su srca šire javnosti.

Preslatki blizanci Petar i Ilija izazvali su tada isključivo pozitivne komentare, a kao tada najmlađi članovi velike porodice Ražnatović-Ocokoljić prigrabili su i svu pažnju roditelja, sestara i braće.

Rođenjem malenog Željka Ražnatovića njihova pozicija u vili u Ljutice Bogdana u znatnoj meri se promenila, na šta je takođe uticalo i to što su Petar i Ilija sada već odrasli, samouvereni dečaci koji uživaju u druženju sa školskim drugarima i obavezama.

Koliko god da su slični imaju svoj mali, za druge, zabranjeni svet, a svako ko ih danas vidi ne može da se ne oda utisku da rastu u divne vrlo samostalne momke.

Oni na svojim leđima "nose" broj 6, a kada se skupe kao na slici dobijamo "666" što je đavolski simbol.

1 / 5 Foto: Printscreen

Sinovi Lidije Ocokoljić vrlo su brižni stričevi te se prema malenom Željku odnose s puno pažnje. Ponosna mama nedavno ih je uslikala dok zajedno gledaju seriju sva trojica obučeni u dres pod rednim brojem šest.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.