SEVERININI BIVŠI OSTAVLJENI I ZAGRLJENI, DOK PEVAČICA UŽIVA IZ SVE SNAGE U ŽIVOTU: Igor i Milan izazivaju PODSMEH!
Milan Popović i Igor Kojić, Foto: Instagram printscreen

ŠOK OBRT!

SEVERININI BIVŠI OSTAVLJENI I ZAGRLJENI, DOK PEVAČICA UŽIVA IZ SVE SNAGE U ŽIVOTU: Igor i Milan izazivaju PODSMEH!

A do juče...

Objavljeno: 15:37h

Kao bomba odjeknula je vest da su se bivši Severinin muž Igor Kojić i bivši vanbračni muž Milan Popović pomirili.

1 / 8 Foto: Public

Niame, u medijima se spekulisalo da je Igor pozvao Milana na svoj rođendan, a oni su sada fotografijom dokazali koliko se poštuju i da je sve to istina.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli", napisao je Igor Kojić.

Mnogi se pitaju da li Severina da reaguje na njihovo pomirenje, a dok se to ne desi, pevačica se sada oglasila iz Italije i pokazala kako uživa.

Ako je sudeći po njenim objavama koje deli na društvenim mrežama, reklo bi se da ne mari za ovaj ''pakt'' bivših partnera.

Podsetimo, iako su godinama bili u lošim odnosima, biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivše ljubavi pevačice Severine Vučković, rešili su da izglade odnose. Naime, Milan je pre nekoliko dana na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj je znak sa natpisom "Popovići-Kojići", a od tada ne prestaje da se spekuliše o njihovom odnosu i pomirenju, a danas je Igor potvrdio glasine da su sklopili primirje i da su u sjajnim odnosima.

Bonus video:

00:28

Veselje na svadbi Baneta Trfiunovića, nastupala i Severina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.