DANAS SE PROZIVAJU, A NEKADA SU BILE DRUGARICE! RAT ANE NIKOLIĆ I KARLEUŠE NE JENJAVA: Bitno da je nekad bilo lepo!
Ana Nikolić i Jelena Karleuša, Foto: Print Screen Youtube/Jelena Karleusa

promenile su se...

DANAS SE PROZIVAJU, A NEKADA SU BILE DRUGARICE! RAT ANE NIKOLIĆ I KARLEUŠE NE JENJAVA: Bitno da je nekad bilo lepo!

Podsetimo se na ovaj legendarni momenat

Objavljeno:

Iako su trenutno u žustrom ratu zbog predstojećeg EuroPrajda, te su se međusobno izvređale i prozivale, Ana Nikolić i Jelena Karleuša imale su trenutke u kojima su se čak i ljubile u usta, demonstrirajući lezbejski poljubac.

Ana Nikolić je nedavno, odgovarajući na pitanja novinara, izjavila da je „na strani crkve“ te da „ne razume zašto paradiraju“. U svom obraćanju medijima, pevačica je i vikala na novinare „ja sam strejt, ja sam strejt“ i iznela svoje neslaganje sa Paradom Ponosa.

Karleuša je u nedavnoj izjavi za televiziju Prva rekla da „Ana Nikolić nikada nije strejt, u svakom smislu„, aludirajući na to da pevačica konzumira nezdovoljene psihoaktivne supstance.

Ana Nikolić joj je potom uzvratila putem Instagrama i napisala "Viva la njima", aludirajući na njen koncert na Ušću 2013. godine koji se zvao "Viva la diva".

1 / 11 Foto: Printscreen

Međutim, pre nego su dve koleginice zaratile oko ljudskih prava, bile su dobre prijateljice i saveznice LGBT populacije. U jednoj od emisija, davne 2011. godine, čak su se i poljubile uživo u programu.

Bonus video:

01:32

NA IVICI SKANDALA! Ana Nikolić momentalno napustila intervju: Postavili joj pitanje o gej paradi - PEVAČICA EKSPLODIRALA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.