UHVATIO JE ZA BUTINU I PRIBIO UZ SEBE! Isplivala ŠOK FOTKA Jelene Karleuše i STARIJEG ČOVEKA, BAŠ PRISNO
Foto: Dragan Kadić

šok

UHVATIO JE ZA BUTINU I PRIBIO UZ SEBE! Isplivala ŠOK FOTKA Jelene Karleuše i STARIJEG ČOVEKA, BAŠ PRISNO

Ovaj prizor nećete nikad zaboraviti!

Objavljeno: 13:13h

Jelena Karleuša je nedavno i šokirala sve kada je obavestila javnost da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića, tako da nju razne turbulencije i teške situacije nažalost ne napuštaju.

Ona je oduvek važila za veselu ženu koja je uvek u centru pažnje, a sada se pojavila fotografija koja je frapirala sve, budući da je na njoj ona i jedan stariji muškarac kog svi odlično znate.

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pesme. Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe.

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, bilo da je reč o pesmama ili sukobima sa poznatima. Kada je bila u žiriju Zvezda Granda gledanost je bila najveća, budući da nije marila na komentare drugih, već je imala svoju priču.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Uverili smo se u to kako žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja sjajno funkconiše u izmenjenom sastavu, a Bosana je pre izvesnog vremena otkrio i da li mu nedostaje Jelena Karleuša.

"Nedostaje zato što je bila jedan motor kome sam ja davao gorivo da priča i zabavlja. Sada nemamo taj motor, ali svako izabere svoj put", rekao je tada Bosanac za medije.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada se na fan stranici Jelene Karleuše pojavila fotografija koja je nastala sa snjimanja emisije, a na kojoj su Jelena i Bosanac.

Budući da oboje važe za zabavljače, možemo primetiti da su se slatko smejali dok je nastajala ova fotka.

Bosanac drži Jelenu za butinu i pribija je uz sebe, dok se ona smeje, reklo bi se, iz srca. Verujemo da mnogim fanovima ovog takmičanja nedostaje ovaj duo.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, ons važi i za jednu od najlepših žena na našoj sceni, a Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a sreću je pronašla i sa fudbalerom.Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše:

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Zoran Davidović Ćanda, Jelena Karleuša
foto: Privatna arhiva/Kurir

Jelena je posle njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Jelena Karleuša, bojan karić
foto: Tik tok printscreen/eminentan

Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Dragana Udovičić

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.